Η Μπάγερν πιέζει να βρει διέξοδο για ένα από τα αστέρια της

Κίνγκσλεϊ Κομάν

i

©Photo by Markus Gilliar - GES Sportfoto/Getty Images/Ideal Images

Η Μπάγερν πιέζει να βρει διέξοδο για ένα από τα αστέρια της

Κώστας Τόπας 13:53 - 07.08.2024

Η Μπάγερν έχει δαπανήσει πολλά χρήματα σε μεταγραφές αυτό το καλοκαίρι και χρειάζεται να γεμίσει τα ταμεία της για να ισορροπήσει τους λογαριασμούς.

Στην Μπάγερν Μονάχου δεν έχουν ξεκαθαρίσει ακόμα την κατάσταση με ορισμένους από τους ποδοσφαιριστές του ρόστερ. Μετά τη μεγάλη επένδυση που έγινε σε μεταγραφές, υπάρχουν αρκετοί παίκτες που βρίσκονται στον «πάγο», κάποιοι από αυτούς είναι σημαντικοί ποδοσφαιριστές των τελευταίων ετών.

Οπως αναφέρουν δημοσιεύματα στη Γερμανία, οι Βαυαροί πιέζουν για να βρει διέξοδο για τον Κίνγκσλεϊ Κόμαν. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Sky Sport Germany, τα σχέδια της Μπάγερν με τον 28χρονο Γάλλο μεσοεπιθετικό δεν τον αφορούν ακριβώς να είναι μέλος της ομάδας για τη νέα σεζόν, αλλά μάλλον το αντίθετο.

Όχι μόνο υπάρχει προδιάθεση για μεταγραφή του αν έρθει μια καλή πρόταση, αλλά έχει φτάσει σε σημείο να μην αποκλείεται η αποχώρησή του μέσω μεταγραφής είτε ως δανεικός με οψιόν αγοράς. Υπό αυτή την έννοια, να σημειωθεί ότι ο μισθός του Κομάν δεν είναι ακριβώς χαμηλός από την τελευταία του ανανέωση με την Μπάγερν, το 2022, και το να απαλλαγεί από το να πάρει τον μισθό του θα μπορούσε να θεωρηθεί καλό.

Ο Κομάν έχει συμβόλαιο με την Μπάγερν μέχρι τον Ιούνιο του 2027 αλλά έχει χάσει τη θέση του στην ομάδα τα τελευταία χρόνια. Από τον αδιαμφισβήτητο βασικό στο παρελθόν, κατάφερε να καταγράψει μόλις 27 εμφανίσεις την περασμένη σεζόν, ταλαιπωρημένος από διάφορους τραυματισμούς κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Υπάρχει χρόνος να επιστρέψει σε αυτό που ήταν, αλλά μπορεί να μην είναι με τη φανέλα της Μπάγερν.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!