Πάει για το «μπαμ» με Φερνάντες η Μπάγερν!

Πάει για το «μπαμ» με Φερνάντες η Μπάγερν!

Sportal newsroom 18:10 - 03.06.2024 / Ανανεώθηκε: 18:13 - 03.06.2024

Η Μπάγερν έχει ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, προκειμένου να κάνει δικό της, τον Μπρούνο Φερνάντες.

Για την Μπάγερν η φετινή χρονιά δεν ήταν καλή. Αρχικά τερμάτισε στη τρίτη θέση της Bundesliga μετά από 13 (!) χρόνια, στο Κύπελλο αποκλείστηκε από τη Σααρμπρίκεν της τρίτης κατηγορίας και στο Champions League έφτασε μέχρι τα ημιτελικά, όπου αποκλείστηκε από τη Ρεάλ Μαδρίτης παρότι ήταν «αγκαλιά» με το πρωτάθλημα.

Οι Βαυαροί θέλουν να αφήσουν πίσω τους αυτή την απογοητευτική για εκείνους σεζόν και να επιστρέψουν στις επιτυχίες από την επόμενη. Έτσι, αφού ανακοίνωσαν τον νέο τους προπονητή, ο οποίος είναι ο Βινσέντ Κομπανί, σιγά σιγά αρχίζουν και εξετάζουν περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, προκειμένου να ενισχυθούν.

Σύμφωνα με το πορτογαλικό «O Jogo» έναν παίκτης που βρίσκεται στα ραντάρ της γερμανικής ομάδας είναι ο Μπρούνο Φερνάντες και μάλιστα οι άνθρωποι του συλλόγου φέρεται να βρίσκονται ήδη σε επαφές με τους «κόκκινους διαβόλους» για την απόκτηση του. Το συμβόλαιο του Πορτογάλου μέσου ολοκληρώνεται το 2026 και αυτό θα ήταν το ιδανικό timing για να τον πουλήσουν οι Άγγλοι, ώστε να βάλουν χρήματα στα ταμεία τους.

Ο Μπρούνο Φερνάντες είναι ένας από τους αρχηγούς και τα «αστέρια» της Γιουνάιτεντ. Φέτος μέτρησε 15 γκολ και 13 ασίστ σε 48 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ συνολικά με τη φανέλα της αγγλικής ομάδας μετρά 79 γκολ και 66 ασίστ σε 233 εμφανίσεις. Μετά από αρκετές σεζόν, στις οποίες οι «κόκκινοι διάβολοι» δεν αποδίδουν τα αναμενόμενα μπορεί να θελήσει και ο ίδιος να αναζητήσει νέους στόχους. Αλλά αυτό θα φανεί...