Μπαίνει ο Γκαρσία σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων και παίζει στο ματς της ΑΕΚ με τον ΟΦΗ

Γκαρσία

i

Λιβάι Γκαρσία/intime

Μπαίνει ο Γκαρσία σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων και παίζει στο ματς της ΑΕΚ με τον ΟΦΗ

Κώστας Τσίλης 21:30 - 16.08.2024 / Ανανεώθηκε: 21:31 - 16.08.2024

Ο Λιβάι αναμένεται να προπονηθεί κανονικά στην αυριανή τελευταία προπόνηση, κάτι που πιθανότατα θα τον θέσει στην διάθεση του Αλμέιδα για την πρεμιέρα με τον ΟΦΗ

Μπορεί το σοκ από τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό να είναι μεγάλο, μπορεί το κλίμα στα Σπάτα να ήταν σήμερα εξαιρετικά βαρύ, όμως η ζωή στην ΑΕΚ συνεχίζει. Και μάλιστα άμεσα, την Κυριακή το βράδυ, με την πρεμιέρα του πρωταθλήματος με αντίπαλο τον ΟΦΗ, στην άδεια από κόσμο Νέα Φιλαδέλφεια. Ένα ματς, που φυσικά έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα, μοιάζει σχεδόν τελικός.

Καμία απόφαση Ηλιόπουλου στην ΑΕΚ εν θερμώ, αλλά τα πάντα στο τραπέζι
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

12:02 - 16.08.2024

Καμία απόφαση Ηλιόπουλου στην ΑΕΚ εν θερμώ, αλλά τα πάντα στο τραπέζι

Ο ιδιοκτήτης της Ένωσης, Μάριος Ηλιόπουλος, αναμένεται να πάρει την κατάσταση στα χέρια του, θα μιλήσει μ' όλους μέσα στο ποδοσφαιρικό τμήμα και θα πάρει τις αποφάσεις του, αλλά όχι με βιασύνη και εν θερμώ.

Έχει επομένως την σημασία του για τον Ματίας Αλμέιδα, το γεγονός πως θα έχει πιθανότατα στην διάθεση του ξανά τον Λιβάι Γκαρσία. Ο επιθετικός από το Τρινιντάντ, που έλειψε πολύ από την ρεβάνς με τη Νόα, αύριο θα επιστρέψει στο κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης. Από την στιγμή λοιπόν που θα δουλέψει ξανά σε φουλ ρυθμούς, ο Αλμέιδα θα μπορεί να τον υπολογίζει για το ματς της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με τον ΟΦΗ. Άλλωστε έχει χάσει μόλις τέσσερις προπονήσεις.