Μπακάκης: Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι, ρήξη πρόσθιου χιαστού υπέστη ο άσος του Παναιτωλικού

Μιχάλης Μπακάκης

i

Μιχάλης Μπακάκης/ ©Intime

Μπακάκης: Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι, ρήξη πρόσθιου χιαστού υπέστη ο άσος του Παναιτωλικού

Ελένη Ανδρικοπούλου 11:14 - 07.12.2022 / Ανανεώθηκε: 11:17 - 20.08.2024

Ο Μιχάλης Μπακάκης αποχώρησε τραυματίας από τη φιλική αναμέτρηση με την Άντερλεχτ και οι ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε επιβεβαίωσαν πως υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού.

Ο Μιχάλης Μπακάκης ήταν ο μεγάλος άτυχος του χθεσινού φιλικού ματς με την Άντερλεχτ. Οι Αγρινιώτες αντιμετώπισαν την ομάδα του Βελγίου στο Γεντί Κουλέ στο πλαίσιο της μίνι προετοιμασίας και ο Έλληνας αμυντικός αποχώρησε τραυματίας με πρόβλημα στο γόνατο στο 8ο λεπτό της αναμέτρησης. 

Όπως σας γράψαμε κι εχθές οι αρχικές εκτιμήσεις έκαναν λόγο πως ο Μιχάλης Μπακάκης έχει υποστεί κάκωση.  Λίγο αργότερα ο Έλληνας αμυντικός πονούσε και οι άνθρωποι του Παναιτωλικού φοβήθηκαν πως έχει πάθει πιο μεγάλη ζημιά. Τελικά οι φόβοι αυτοί επιβεβαιώθηκαν.

Παναιτωλικός: Ήττα από την Άντερλεχτ με το μυαλό όλων στον Μπακάκη
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

17:23 - 06.12.2022

Παναιτωλικός: Ήττα από την Άντερλεχτ με το μυαλό όλων στον Μπακάκη

Ο Παναιτωλικός ηττήθηκε με σκορ 2-1 από την Άντερλεχτ σε φιλική αναμέτρηση, ωστόσο το αγωνιστικό σκέλος μπήκε σε δεύτερη μοίρα μετά τον τραυματισμό του Μπακάκη και τους φόβους για σοβαρή ζημιά στο γόνατο του έμπειρου μπακ.

Ο Μιχάλης Μπακάκης υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις έδειξαν ότι έχει υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού. Ο Έλληνας άσος του Παναιτωλικού θα περάσει αύριο την πόρτα του χειρουργείου για να υποβληθεί σε επέμβαση από τον κ. Νικολάου. Ο 31χρονος αμυντικός θα μείνει περίπου έξι μήνες εκτός αγωνιστικής δράσης.