Μεγαλειώδης κίνηση από Μπακασέτα – Μίλησε στους παίκτες των Ελπίδων πριν από τον «τελικό» με την Κροατία: «Μπορείτε να κερδίσετε οποιαδήποτε ομάδα» (vid)

Η ομιλία του Τάσου Μπακασέτα

i

© PrtScr

Μεγαλειώδης κίνηση από Μπακασέτα – Μίλησε στους παίκτες των Ελπίδων πριν από τον «τελικό» με την Κροατία: «Μπορείτε να κερδίσετε οποιαδήποτε ομάδα» (vid)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 18:33 - 15.10.2024 / Ανανεώθηκε: 19:00 - 15.10.2024

Ο Τάσος Μπακασέτας θέλησε να τονώσει το ηθικό των παικτών της Εθνικής Ελπίδων πριν τη σημαντική αναμέτρηση με τους Κροάτες.

Η Εθνική Ελπίδων θα κοντραριστεί με την Κροατία εκτός έδρας (15/10, 19:00) και θα παλέψει για τη νίκη, η οποία θα τη φέρει στα playoffs του Euro U21.

Λίγες ώρες πριν την κρίσιμη αναμέτρηση, ο Τάσος Μπακασέτας μίλησε στους νεαρούς παίκτες του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, δίνοντας τις δικές του συμβουλές και στέλνοντας το δικό του μήνυμα.

Το ξέσπασμα του Αντώνη Κανάκη κατά των καναλιών για τον θάνατο του Μπάλντοκ
SPORT+

12:39 - 15.10.2024

Το ξέσπασμα του Αντώνη Κανάκη κατά των καναλιών για τον θάνατο του Μπάλντοκ

Το γεγονός για όσα λέγονται μετά τον άδικο θάνατο του Τζόρτζ Μπάλντοκ, δεν άφησε αδιάφορο τον Αντώνη Κανάκη, ο οποίος τοποθετήθηκε για τον τρόπο που μεταχειρίζονται τα κανάλια το όλο θέμα.

«Ελπίζω όλοι να είστε καλά. Είμαι σίγουρος ότι όλοι είστε έτοιμοι για αυτό το παιχνίδι, ιδιαίτερα αυτοί που ξεκινάνε. Είναι τέτοιες οι συνθήκες του παιχνιδιού που είστε όλοι πάρα πολύ σημαντικοί για αυτό το παιχνίδι. Ακόμα και αυτοί που είναι στον πάγκο, με τη θέλησή τους μπορούν να δώσουν πολλά πράγματα στην ομάδα.

Από την εμπειρία μου μπορώ να σας πω ότι αυτά τα παιχνίδια είναι πολύ σημαντικά, είναι παιχνίδια που θα θυμάστε για όλη σας τη ζωή. Είμαι σίγουρος ότι είστε όλοι μαζί μια παρέα, υπάρχει καλό κλίμα ανάμεσά σας και το μόνο που μπορώ να σας πω που μπορεί να φανεί λίγο βοηθητικό, αν και δεν είμαι σίγουρος ότι έχετε πολλή ανάγκη να με ακούσετε, ο καθένας από εσάς να σκεφτεί σήμερα ότι θα κάνει το καλύτερο παιχνίδι της ζωής του. Οπότε αν το καταφέρετε αυτό και βάλετε στο μυαλό σας τα πιο υψηλά στάνταρ απόδοσης τότε θα μπορεί να κερδίσετε οποιαδήποτε ομάδα και δεν θα σας λείπει απολύτως τίποτα», ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια του αρχηγού της Εθνικής.

Μπακασέτας: «Να αγαπάς τον εαυτό σου και στις δύσκολες στιγμές»

Ο Τάσος Μπακασέτας, μίλησε για το πόσο σημαντική είναι η ψυχοθεραπεία, αλλά και να αγαπά κανείς και να φροντίζει τον εαυτό του. Όλα αυτά, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας που ήταν την Πέμπτη (10/10).

Ο ΠΣΑΠΠ έδωσε στο φως της δημοσιότητας το πρώτο κομμάτι από μία σειρά βίντεο που αναφέρονται στην Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας.

«Έχει καταλάβει πολύς κόσμος πόσο σημαντικό είναι να νιώθουμε κυρίως καλά μέσα μας με τον εαυτό μας και ύστερα όταν νιώθεις έτσι μπορείς να επιτύχεις ακόμα περισσότερα πράγματα. Νομίζω ότι το πιο σημαντικό όμως, είναι να αγαπάς τον εαυτό σου και στις δύσκολες στιγμές. Να μιλάς όμορφα, να τον στηρίζεις, να τον φροντίζεις, γιατί αν δεν το κάνεις εσύ ο ίδιος ό,τι και να λέει ο κόσμος, ό,τι και να λέει ο καθένας γύρω σου δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι».

Καταλαβαίνεις πότε ο άλλος έχει κάνει ψυχοθεραπεία;

«Ναι. Από τον τρόπο που μιλάει και από το πώς αναλύει μία κατάσταση. Μπορώ να καταλάβω πλέον και νομίζω ότι αρκετοί που έχουν κάνει ψυχοθεραπεία μόλις μιλάνε κι ας είναι άγνωστοι υπάρχει μία άλλου είδους επικοινωνία μεταξύ τους».