Βάζει «φωτιά» η Fanatik: «Ο Μπακασέτας... ψάχνεται για Μπεσίκτας»

Τάσος Μπακασέτας

i

©intime

Βάζει «φωτιά» η Fanatik: «Ο Μπακασέτας... ψάχνεται για Μπεσίκτας»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 11:07 - 22.06.2024 / Ανανεώθηκε: 11:43 - 22.06.2024

Στη γειτονική χώρα ασχολήθηκαν ξανά με το μέλλον του Τάσου Μπακασέτα, βάζοντας... φωτιά.

Το όνομα του Τάσου Μπακασέτα βρίσκεται στο επίκεντρο της αθλητικής επικαιρότητας στην Τουρκία, με τις φήμες για το μέλλον του να έχουν πάρει... φωτιά. Αυτήν τη φορά, η Fanatik σε δημοσίευμά της ανέφερε πως ο Έλληνας μεσοεπιθετικός έχει πάρει την απόφαση να αποχωρήσει από το «τριφύλλι» και ταυτόχρονα... ψάχνεται για την επιστροφή στη γειτονική χώρα.

Αυτός θα είναι ο ρόλος του Γιώργου Τζαβέλλα στα αποδυτήρια
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

09:29 - 22.06.2024

Αυτός θα είναι ο ρόλος του Γιώργου Τζαβέλλα στα αποδυτήρια

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού έψαχνε έναν άνθρωπο με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά για να βοηθήσει στη διαχείριση των αποδυτηρίων και ο Γιώργος Τζαβέλλας κρίθηκε ως η κατάλληλη επιλογή σε αυτό το τάιμινγκ.

Συγκεκριμένα, τονίζεται πως ο ίδιος... κλείνει το μάτι στην Μπεσίκτας και θα επιδιώξει τη μεταγραφή του στους ασπρόμαυρους.

Θυμίζουμε πως πριν μερικά 24ωρα, η ιστοσελίδα «fotomac.com.tr» υποστήριξε πως ο «Μπάκα» μετάνιωσε για την απόφαση του να μετακομίσει στην Αθήνα και θα ήθελε να επιστρέψει στην Τραπεζούντα. Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες του συντάκτη, ο 31χρονος επιτελικός μέσος έχει ήδη τηλεφωνήσει στον προπονητή της Τραμπζονσπόρ, ενώ διαπραγματεύεται με τους «πράσινους» τη λύση του συμβολαίου του.

Η αλήθεια είναι πως τα ΜΜΕ της Τουρκίας συνηθίζουν να... φουσκώνουν τα οικονομικά μεγέθη μιας μεταγραφής ή να ανακαλύπτουν γεγονότα που έχουν συμβεί σε παράλληλες διαστάσεις. Μέχρι στιγμής δεν έχει ακουστεί κάτι από επίσημα χείλη για το μέλλον του διεθνή αρχηγού, ο οποίος έχει ξεκινήσει προπονήσεις με τον Παναθηναϊκό και τις επόμενες ώρες θα δώσει το «παρών» στην Αυστρία, εκεί που θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας των πρασίνων.

Ο Τάσος Μπακασέτας αποτέλεσε ένα από τα μεταγραφικά «μπαμ» του Παναθηναϊκού την περασμένη σεζόν, με τον ίδιο να μετράει συνολικά με το «τριφύλλι» στο στήθος σε όλες τις διοργανώσεις επτά γκολ και δύο ασίστ σε 20 συμμετοχές.