Ο προπονητής της Τράμπζονσπορ αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο ο Μπακασέτας έμεινε στον πάγκο στο τελευταίο του ματς

Τάσος Μπακασέτας

i

©Photo by Mustafa Yalçın/Anadolu Agency via Getty Images/Ideal Images

Ο προπονητής της Τράμπζονσπορ αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο ο Μπακασέτας έμεινε στον πάγκο στο τελευταίο του ματς

Κώστας Τόπας 18:03 - 21.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:28 - 14.08.2024

Ο προπονητής της Τράμπζονσπορ, Αμπντουλάχ Αβτζί, εξήγησε τον λόγο για τον οποίο άφησε στον πάγκο τον Τάσο Μπακασέτα, τονίζοντας πως παρά τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί στο γόνατο, ο 30χρονος Έλληνας διεθνής μεσοεπιθετικός ήθελε να βρίσκεται στο γήπεδο για το τελευταίο του παιχνίδι με την ομάδα της Τραπεζούντας.

Λίγο πριν τη σέντρα του ντέρμπι μεταξύ της Τράμπζονσπορ και της Γαλατασαράι (18:00), ο προπονητής της ομάδας της Τραπεζούντας, Αμπντουλάχ Αβτζί κλήθηκε να μιλήσει για τον λόγο για τον οποίο αποφάσισε να αφήσει τον Τάσο Μπακασέτα στον πάγκο.

Ο διεθνής Έλληνας μεσοεπιθετικός αναμένεται να ταξιδέψει στις αρχές της εβδομάδας στην Αθήνα προκειμένου να ενσωματωθεί στον Παναθηναϊκό υπό τις οδηγίες του Φατίχ Τερίμ, όμως ο όρος της Τράμπζονσπορ στη συμφωνία με τους «πράσινους» ήταν  να αγωνιστεί στο ματς με τη Γαλατάσαραϊ.

Οπως τόνισε στις δηλώσεις του ο Αμπντουλάχ Αβτζί, ο Τάσος Μπακασέτας ταλαιπωρείται τις τελευταίες εβδομάδες από έναν τραυματισμό στο γόνατο αλλά επιθυμία του αρχηγού της εθνικής μας ομάδας ήταν να συμπεριληφθεί κανονικά στην αποστολή κι ανάλογα με τη ροή του αγώνα, να χρησιμοποιηθεί από τον προπονητή του.

«Ο Μπακασέτας τραυματίστηκε την περασμένη εβδομάδα. Επειδή δεν υπάρχει επίσημη δήλωση από τον σύλλογο, αυτά πάντα συζητούνται και ακούγονται. Ο παίκτης μας παίζει με πόνο στο γόνατό του εδώ και 3 εβδομάδες. Είχαμε μια συνάντηση χθες και μου είπε ότι ήθελε να είναι στο γήπεδο σήμερα. Έχει προπονηθεί με την ομάδα δύο μέρες. Έχουμε πει επίσης ότι θα χρησιμοποιήσουμε τον Μπακασέτα ανάλογα με τη ροή του παιχνιδιού. Αλλά δεν θα ήταν σωστό να πω κάτι ξεκάθαρο αφού ούτε ο αρχηγός ούτε ο σύλλογος έχουν ανακοινώσει κάτι πιο επίσημο. 

Το ότι ο παίκτης θέλει να είναι στο γήπεδο ακόμα και σε μια τέτοια διαδικασία είναι εξαιρετικά πολύτιμος για εμάς. Ένας τέτοιος χαρακτήρας. Ο μέσος όρος μου στον Μπακασέτα έχει αυξηθεί σε 120 ματς. Έχει παίξει και 100 αγώνες. Ελπίζω σήμερα να είναι ένας αγώνας που θα κερδίσουμε και στον οποίο συνεισφέρει. Τα υπόλοιπα θα τα περιμένουμε όλοι μαζί». τόνισε χαρακτηριστικά.