Οταν ο Μπακασέτας είχε «σερβίρει» στον Ούγκο (vid)

Τάσος Μπακασέτας και Βίκτορ Ούγκο

Οταν ο Μπακασέτας είχε «σερβίρει» στον Ούγκο (vid)

Sportal newsroom 13:26 - 17.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:33 - 14.08.2024

Τάσος Μπακασέτας και Βίκτορ Ούγκο προβάρουν το «τριφύλλι» στο στήθος, με τους δύο παίκτες να ετοιμάζονται να σμίξουν ξανά μετά την κοινή τους θητεία στην Τράμπζονσπορ.

Μεταγραφική κίνηση ματ έκανε ο Παναθηναϊκός που ντύνει στα πράσινα τον Τάσο Μπακασέτα. Άνθρωποι της διοίκησης του τριφυλλιού ταξίδεψαν το βράδυ της Τρίτης στην Τραπεζούντα και έδωσαν τα χέρια με τον παίκτη, που επιστρέψει στην Ελλάδα μετά το 2019.

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού χτυπάνε σε όλα τα μέτωπα και ετοιμάζονται να ολοκληρώσουν την απόκτηση του Βραζιλιάνου στόπερ, Βίτορ Ούγκο. Ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός, ο οποίος ανήκει στη Μπαΐα, φαίνεται πως έχει συμφωνήσει προφορικά με το Τριφύλλι για να συνεργαστούν. 

Αν όλα κυλήσουν ομαλά τότε ο Τάσος Μπακασέτας θα σμίξει ξανά με τον Βίτορ Ούγκο, τον οποίο ο αρχηγός της εθνικής μας ομάδας του είχε «σερβίρει» γκολ όταν αμφότεροι φορούσαν τη φανέλα της Τράμπζονσπορ.

Συγκεκριμένα, πριν από περίπου δύο χρόνια, σε αγώνα για τους ομίλους του Europa League η Τράμπζονσπορ αντιμετώπισε στη Μονακό. Σε εκείνη την αναμέτρηση, ο «Μπάκα» είχε εκτελέσει το κόρνερ και ο Βραζιλιάνος στόπερ την είχε στείλει στα αντίπαλα δίχτυα, έχοντας κερδίσει τους πάντες στον αέρα. Σε εκείνη την αναμέτρηση, η ομάδα της Τραπεζούντας είχε νικήσει με 4-0.