Τι είχε πει ο Τερίμ όταν ρωτήθηκε για τον Μπακασέτα (vid)

Τι είχε πει ο Τερίμ όταν ρωτήθηκε για τον Μπακασέτα (vid)

Κώστας Τόπας 10:20 - 17.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:34 - 14.08.2024

Κατά την παρουσίασή του στον Παναθηναϊκό, ο Φατίχ Τερίμ είχε ρωτηθεί για το ενδεχόμενο απόκτησης του Τάσου Μπακασέτα.

Οι εξελίξεις στον Παναθηναϊκό είναι ραγδαίες τις τελευταίες μέρες. Οι «πράσινοι» φέρεται να ήρθαν σε συμφωνία με την Τράμπζονσπορ για την απόκτηση του Τάσου Μπακασέτα, ο οποίος πλέον προβάρει το «τριφύλλι» στο στήθος. Ετσι, ο Φατίχ Τερίμ θα προσθέσει ένα σημαντικό «όπλο» στο δυναμικό της ομάδας του.

Για τον αρχηγό της εθνικής μας ομάδας, ο 70χρονος τεχνικός του Παναθηναϊκού είχε κάνει ιδιαίτερη αναφορά κατά την παρουσίαση του, ως προπονητής του «τριφυλλιού». Τότε, ένας Τούρκος δημοσιογράφος ρώτησε για το αν θα κυνηγήσει παίκτες από το τουρκικό πρωτάθλημα, με τον Τερίμ να αναφέρει το όνομα «Μπακασέτας», όχι όμως και στη συνέχεια της απάντησής του. Ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού απάντησε:

«Από 1η Ιανουαρίου ξεκινούν οι μεταγραφές. Με τον τεχνικό διευθυντή συζητάμε αυτά τα θέματα. Αν θα υπάρχει κάτι που ενδιαφερόμαστε είναι καλύτερο να το ακούσετε από εμάς. Κάνουμε συζητήσεις, δεν έχουμε καταλήξει κάπου. Πριν γνωρίσω την ομάδα μου δεν θέλω να κάνω μεταγραφή. Τους εμπιστεύομαι. Έχουν περάσει τρεις μέρες. Όλες τις πληροφορίες τις παίρνω από τον κύριο Γιάννη. Να μην ανησυχεί κανείς αν δούμε ότι χρειαζόμαστε έναν παίκτη. 

Έχουμε δύο στόπερ τραυματίες. Έχει συμβεί να βάλω τους παίκτες σε άλλες θέσεις. Αν δούμε ότι έχουμε ανάγκη τότε θα δούμε τι θα κάνουμε γι' αυτό. Δεν υπάρχει χώρα στη μεταγραφή. Είτε από Τουρκία είτε από άλλη χώρα θα το προχωρήσουμε. Ο Μπελάντα είναι πολύ σημαντικός παίκτης, αλλά από όσο ξέρω θα πάει στο Κατάρ. Για πρώτη φάση θέλουμε να δούμε την ομάδα μας, να δω ποιους θέλω να κρατήσω και μετά θα προχωρήσουμε», ανέφερε συγκεκριμένα.

Τι έκανε ο Μπακασέτας στην Τουρκία πριν την μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό (vids)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

09:55 - 17.01.2024

Τι έκανε ο Μπακασέτας στην Τουρκία πριν την μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό (vids)

Ο Τάσος Μπακασέτας επιστρέφει στην Ελλάδα έπειτα από μια πενταετία στην Τουρκία, για να φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού και το Sportal θυμάται τι πέτυχε ο αρχηγός της εθνικής μας ομάδας όσο αγωνιζόταν στην γειτονική χώρα.

Για την ιστορία, ο Τάσος Μπακασέτας αγωνίστηκε σε 121 ματς με τη φανέλα της Τραμπζονσπόρ και σημείωσε 33 γκολ και 24 ασίστ σε αυτούς τους αγώνες.