Μπάλντοκ: «Είμαι έτοιμος και περιμένω τη σειρά μου»

Ο Τζορτζ Μπάλντοκ

Μπάλντοκ: «Είμαι έτοιμος και περιμένω τη σειρά μου»

Sportal newsroom 21:55 - 21.09.2024 / Ανανεώθηκε: 22:02 - 21.09.2024

Ο Τζορτζ Μπάλντοκ μίλησε στην Cosmote TV για το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό που ακολουθεί, αλλά και για τη δική του θέση στο ρόστερ του Παναθηναϊκού.

Ο διεθνής με την Εθνική Ελλάδας δεξιός μπακ δεν έχει ακόμα μπει σε κανονικό ρυθμό αγώνων, αφού αντιμετωπίζει μυικούς τραυματισμούς. Στη συνδρομητική τηλεόραση μίλησε για την ευκαιρία που περιμένει από τον Ντιέγκο Αλόνσο, αλλά και για τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει το Τριφύλλι για να έρχονται τα αποτελέσματα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τζορτζ Μπάλντοκ, στην Cosmote TV, ενόψει του αγώνα με τον Πανσερραϊκό, στο ΟΑΚΑ, για την 5η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

«Ως ομάδα χρειάζεται να έχουμε την κατοχή της μπάλας, ακόμη περισσότερο απέναντι σε αυτές τις ομάδες. Προφανώς απέναντι σε τέτοιους αντιπάλους έχουμε περισσότερο την μπάλα, περισσότερο την κυκλοφορία, συγκριτικά με τις μεγαλύτερες ομάδες τις οποίες αντιμετωπίσαμε. Οπότε δεν θα πρέπει να παραπονιόμαστε. Επιβάλλεται να προστατεύουμε την μπάλα, να κάνουμε επίθεση και να πιέζουμε. Να έχουμε την κυκλοφορία και να δίνουμε αυτοπεποίθηση στην ομάδα».

Για τους τραυματισμούς που αντιμετωπίζει, συμπλήρωσε: «Είναι αλήθεια πως, τώρα, αποκόμισα έναν ελαφρύ τραυματισμό. Δυστυχώς στο παιχνίδι με την Εθνική ομάδα κόντρα στην Γεωργία είχα ένα δύσκολο τραυματισμό. Δεν ήμουν έτοιμος 100% για εκείνο το παιχνίδι, αλλά προσωπικά δεν θα μπορούσα να το χάσω.

Έπρεπε να παίξω. Ήξερα τα ρίσκα και δυστυχώς βρέθηκα σε δύσκολη κατάσταση. Αυτό συνέβη, δούλεψα πολύ σκληρά για να επιστρέψω και είχα έναν πολύ μικρό τραυματισμό. Είναι φυσιολογικό μετά από τόσο χρονικό διάστημα εκτός, να παθαίνεις κάτι μικρό. Τώρα αυτό ανήκει στο παρελθόν, προπονούμαι εδώ και τρεις εβδομάδες. Νιώθω τέλεια, νιώθω έτοιμος και περιμένω τη σειρά μου.

Ξέρω τι μπορώ να δώσω στην ομάδα, όταν πάρω την ευκαιρία. Οπότε θα την περιμένω υπομονετικά και εύχομαι να την αρπάξω όταν μπορέσω. Όσον αφορά στο ότι βρίσκομαι εδώ, πραγματικά το λατρεύω. Πάντα ήξερα την αγάπη μου για τη χώρα, το πως όλοι συμπεριφέρονται στην οικογένειά μου από τότε που ήρθα εδώ. Στον δρόμο, παντού. Οπότε ναι, έξω από το ποδόσφαιρο, όλα είναι τέλεια. Μέσα στο ποδόσφαιρο έχω μεγάλη επιθυμία να κάνω τη νέα αρχή».