Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ τιμάει με τελετουργικό τη μνήμη του Μπάλντοκ στον αγώνα με την Στόουκ

O Τζορτζ Μπάλντοκ με την εμφάνιση της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ

i

©imago

Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ τιμάει με τελετουργικό τη μνήμη του Μπάλντοκ στον αγώνα με την Στόουκ

Κώστας Τόπας 15:17 - 25.10.2024 / Ανανεώθηκε: 15:17 - 25.10.2024

Σε μία αξιέπαινη κίνηση προχώρησε η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, καθώς αποφάσισε να τιμήσει τη μνήμη του Τζορτζ Μπάλντοκ στον αγώνα με την Στόουκ το Σάββατο (26/10, 17:00) για την 12η αγωνιστική της Championship.

Το Σάββατο (26/10, 17:00), η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ ετοιμάζεται να δώσει το πρώτο της εντός έδρας παιχνίδι για πρώτη φορά  μετά τον θάνατο του αδικοχαμένου Τζορτζ Μπάλντοκ στις 9 Οκτωβρίου.

Ο 31χρονος αγωνίστηκε επτά χρόνια στο Σέφιλντ, συνδυάζοντας την παρουσία του με δύο ανόδους στην Premier League και με τα χρώματα της ομάδας πραγματοποίησε συνολικά 205 εμφανίσεις, με απολογισμό έξι γκολ και 16 ασίστ.

Ετσι, η Σέφιλντ αποφάσισε στο προσεχές παιχνίδι με την Στόουκ να τιμήσει τη μνήμη του Μπάλντοκ με ένα τελετουργικό που θα εκκινήσει 10 λεπτά πριν την σέντρα και θα κορυφωθεί με το ενός λεπτού σιγή.

«Ένας εγκάρδιος φόρος τιμής στον Τζορτζ Μπάλντοκ θα πραγματοποιηθεί πριν από τον αυριανό αγώνα, που θα ξεκινήσει στις 14:50 και θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή λίγο πριν την έναρξη. Παρακαλούμε να καθίσετε μέχρι τις 14:45 για να τιμήσουμε τη μνήμη του», αναφέρεται στην ανακοίνωση της Σέφιλντ.

Υπενθυμίζεται ότι οι τοξικολογικές εξετάσεις του Τζορτζ Μπάλντοκ φαίνεται ότι ήταν τελικά «καθαρές» και άρα ο θάνατός του δεν οφείλεται σε κατανάλωση αλκοόλ ή άλλων ουσιών. Σύμφωνα με πληροφορίες του Live News στο Mega, οι τοξικολογικές εξετάσεις στον 31χρονο δεν έχουν ακόμη ολοκληρωθεί, αλλά σε πρώτη φάση δεν προκύπτει κάτι που να συνδέεται με τα αίτια του θανάτου του διεθνούς ποδοσφαιριστή.

Αντίθετα, αναμένεται πλέον το πόρισμα από τις ιστολογικές του εξετάσεις, με τα παθολογικά αίτια να βρίσκονται πια στο προσκήνιο για τον θάνατό του. Το ενδεχόμενο της μεγαλοκαρδίας έχει αναφερθεί επίσης ως πιθανή αιτία θανάτου.