Η συλλυπητήρια ανακοίνωση της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ για τον θάνατο του Μπάλντοκ
i

©INTIME

Η συλλυπητήρια ανακοίνωση της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ για τον θάνατο του Μπάλντοκ

Sportal newsroom 00:45 - 10.10.2024 / Ανανεώθηκε: 00:52 - 10.10.2024

Η πρώην ομάδα του αδικοχαμένου Τζορτζ Μπάλντοκ έβγαλε ανακοίνωση στα social media στην οποία εκφράζει τα συλλυπητήριά της για τον χαμό του διεθνή παίκτη του Παναθηναϊκού.

Σοκ έχει προκαλέσει ο θάνατος του Τζορτζ Μπάλντοκ. Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης (9/10) στο σπίτι του χωρίς τις αισθήσεις του από τον διαχειριστή της πολυκατοικίας στην οποία έμενε.

Η είδηση του χαμού του έφερε θλίψη όχι μόνο στο ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά και στο διεθνές αφού η πρώην ομάδα του Σέφιλντ Γιουνάιτεντ έβγαλε συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον θάνατο του πρώην παίκτη της.

«Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ είναι σοκαρισμένη από την είδηση του ξαφνικού θανάτου του πρώην παίκτη της ομάδας, Τζορτζ Μπάλντοκ. Ο αμυντικός έφυγε από τον σύλλογο το καλοκαίρι μετά από επτά χρόνια στο Bramall Lane και ήταν εξαιρετικά δημοφιλής στους οπαδούς, το επιτελείο και τους συμπαίκτες, με τους οποίους φόρεσε μαζί την «ερυθρόλευκη» φανέλα.

Φωτογραφίες από το σπίτι που βρέθηκε η σορός του Μπάλντοκ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

00:32 - 10.10.2024

Φωτογραφίες από το σπίτι που βρέθηκε η σορός του Μπάλντοκ

Μεγάλη είναι η κινητοποίηση έξω από την κατοικία στην οποία διέμενε ο Τζορτζ Μπάλντοκ, με κλιμάκια της Αστυνομίας να είναι μέσα στη βίλα ώστε να συλλέξουν στοιχεία και να συνθέσουν το «παζλ» των συνθηκών που φτάσαμε στην τραγωδία.

Τα συλλυπητήριά μας από όλους στην ομάδα στην οικογένειά του και τους φίλους του», αναφέρεται στην ανακοίνωση της ομάδας.

Την ίδια ώρα συλλυπητήρια έβγαλε και άλλη μία πρώην ομάδα του η Νορθάμπτον: «Είμαστε βαθιά λυπημένοι από την είδηση του θανάτου του πρώην παίκτη Τζορτζ Μπάλντοκ σε ηλικία 31 ετών. Ο Τζορτζ είχε πέντε συμμετοχές το 2011 ως δανεικός από τη MK Dons πριν παίξει στην Οξφόρδη και τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του και τους φίλους του».