Φοβερή στιγμή στην Αγγλία: Μικρός ποδοσφαιριστής υποσχέθηκε πως αν σκοράρει θα το αφιερώσει στον Μπάλντοκ

Ο μικρός Έντουαρντ και η αφιέρωση στον Τζορτζ Μπάλντοκ

i

© Twitter

Φοβερή στιγμή στην Αγγλία: Μικρός ποδοσφαιριστής υποσχέθηκε πως αν σκοράρει θα το αφιερώσει στον Μπάλντοκ

Τζιοβάνι Ζάκαρη 19:38 - 13.10.2024 / Ανανεώθηκε: 19:38 - 13.10.2024

Ο μικρός Έντουαρντ υποσχέθηκε πως αν σκοράρει στον αγώνα ακαδημιών που έδινε με τη φανέλα της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ θα αφιέρωνε το γκολ του στη μνήμη του Τζορτζ Μπάλντοκ.

Ο χρόνος κυλάει μπροστά όμως ο χαμός του Τζορτζ Μπάλντοκ συνεχίζει να συγκλονίζει το πανελλήνιο. Την περασμένη Τετάρτη (9/10) ο 31χρονος ποδοσφαιριστής βρέθηκε νεκρός στην πισίνα του, με τα ακριβή αίτια πίσω από τον θάνατό του να παραμένουν άγνωστα.

Η είδηση ταξίδεψε σε όλο τον κόσμο και οι συγκινητικές κινήσεις ήταν ουκ ολίγες. Μία από αυτές ήρθε και από τον μικρό Έντουαρντ, ο οποίος αγωνίζεται στις ακαδημίες της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Όπως γνωστοποίησε μέσω ανάρτησης ο πατέρας του πιτσιρικά: «Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο περήφανος για τον Έντουαρντ! Σήμερα το πρωί ήρθε και μου έδειξε ένα σημείωμα! Μου είπε αν σκοράρει θα τρέξει στους προπονητές και θα αφιερώσει το γκολ του στον Τζορτζ Μπάλντοκ! Με το τελικά σφύριγμα του παιχνιδιού πήρε την ευκαιρία του! Μία στιγμή περηφάνιας».

Πως η κόρη του Φρανκ ντε Μπερ έχει... απαγορεύσει στον διαιτητή του Ελλάδα - Ιρλανδία να σφυρίζει ματς της Φέγενορντ
ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ

18:17 - 13.10.2024

Πως η κόρη του Φρανκ ντε Μπερ έχει... απαγορεύσει στον διαιτητή του Ελλάδα - Ιρλανδία να σφυρίζει ματς της Φέγενορντ

Ο Τζόι Κόι ορίστηκε από τη UEFA να διαιτητεύει την αναμέτρηση ανάμεσα σε Ελλάδα και Ιρλανδία, για το Nations League. Στον εν λόγω ρέφερι έχει απαγορευτεί να σφυρίζει σε ματς της Φέγενορντ και ο λόγος πίσω από αυτό έχει να κάνει με την κόρη του Φρανκ Ντε Μπερ.

Μία πράξη ανθρωπιάς στην Αγγλία: Ενός λεπτού σιγή σε αγώνα κοριτσιών Κ10 στη μνήμη του Τζορτζ Μπάλντοκ

Οι ώρες και οι μέρες περνούν όμως στο πανελλήνιο συνεχίζει να υπάρχει ένα «γιατί;». Αυτό το «γιατί;» αφορά τον αιφνίδιο θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ, ο οποίος σε ηλικία μόλις 31 χρονών βρέθηκε νεκρός στην πισίνα του σπιτιού του στη Γλυφάδα.

Η φυγή του αποτέλεσε θέμα επικαιρότητας όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε όλο τον κόσμο, με πολλούς συλλόγους, παίκτες κ.ο.κ. εκτός συνόρων να εκφράζουν τα συλλυπητήρια τους στην οικογένεια. Το ίδιο έκανε και μία ομάδα τοπικού ονόματι AG Sports Elite, η οποία ωστόσο δεν έμεινε σε αυτό και προχώρησε σε μία υπέροχη κίνηση, όπως και η αντίπαλός της.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα της κοριτσίστικης ομάδας Κ10 με την Ρόδερχαμ Τάουν, συγκεκριμένα, τηρήθηκε από τις ομάδες ενός λεπτού σιγή, εις μνήμην του αδικοχαμένου Μπάλντοκ. «Η AG Sports elite Girls U10s έπαιξε εναντίον της Ρόδερχαμ Τάουν σήμερα το πρωί. Πριν από τον αγώνα και οι δύο πλευρές τήρησαν ενός λεπτού σιγή για τον πρώην παίκτη της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, Τζορτζ Μπάλντοκ», ανέφερε ο σύλλογος στην ανάρτηση που έκανε στο Twitter (νυν X).