Η Αγγλία θρηνεί: Οι συλλυπητήριες ανακοινώσεις των ομάδων και της Ομοσπονδίας για τον θάνατο του Μπάλντοκ

Η Αγγλία θρηνεί: Οι συλλυπητήριες ανακοινώσεις των ομάδων και της Ομοσπονδίας για τον θάνατο του Μπάλντοκ

Sportal newsroom 01:10 - 10.10.2024 / Ανανεώθηκε: 01:59 - 10.10.2024

Πολλές ομάδες από την Αγγλία αλλά και η Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου της χώρας έβγαλαν συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ.

Τεράστιο σοκ στο ελληνικό ποδόσφαιρο! Ο παίκτης του Παναθηναϊκού, Τζορτζ Μπάλντοκ, το βράδυ της Τετάρτης (09/10) βρέθηκε νεκρός στην πισίνα του σπιτιού του στη Γλυφάδα!

Ο 31χρονος ποδοσφαιριστής ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από την πισίνα του. Την τραγική είδηση επιβεβαίωσε και η ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Φωτογραφίες από το σπίτι που βρέθηκε η σορός του Μπάλντοκ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

00:32 - 10.10.2024

Φωτογραφίες από το σπίτι που βρέθηκε η σορός του Μπάλντοκ

Μεγάλη είναι η κινητοποίηση έξω από την κατοικία στην οποία διέμενε ο Τζορτζ Μπάλντοκ, με κλιμάκια της Αστυνομίας να είναι μέσα στη βίλα ώστε να συλλέξουν στοιχεία και να συνθέσουν το «παζλ» των συνθηκών που φτάσαμε στην τραγωδία.

Η είδηση προκάλεσε τη θλίψη όχι μόνο στο ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά και στο αγγλικό μιας και ο 31χρονος είχε καταγωγή από την Αγγλία αλλά και αγωνίστηκε τα περισσότερα χρόνια της ζωής του στο Νησί. Κάπως έτσι η Αγγλική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου έβγαλε συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον χαμό του Μπάλντοκ.

FA: «Είμαστε συντετριμμένοι που μάθαμε ότι ο Τζορτζ Μπάλντοκ πέθανε σε ηλικία 31 ετών. Οι σκέψεις και τα συλλυπητήριά μας είναι με την οικογένεια του Τζορτζ, τους φίλους του και τους συμπαίκτες του στην ομάδα και την Εθνική».

Εθνική Αγγλίας: «Είμαστε εξαιρετικά λυπημένοι για τον θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ. Ο Τζορτζ ήταν φίλος με πολλούς από τους παίκτες της ομάδας μας και της Ελλάδας, του αντιπάλου μας την Πέμπτη το βράδυ. Οι σκέψεις μας στην οικογένεια, τους φίλους στην ομάδα και την εθνική για τις δύσκολες ώρες».

Μπράιτον: «Είμαστε σοκαρισμένοι από την είδηση του θανάτου του Τζορτζ Μπάλντοκ σε ηλικία 31 ετών. Η αγάπη μας και τα συλλυπητήριά μας στον αδερφό και συνάδερφού μας Σαμ, στην οικογένειά του και τους φίλους του».

Εθνική Ιρλανδίας:

Η EFL: