Ο προπονητής της Σέφιλντ για τον Μπάλντοκ: «Οι παίκτες έχασαν έναν αδερφό, ο Τζορτζ ήταν μεγάλη προσωπικότητα»

Τζορτζ Μπάλντοκ

i

©imago

Ο προπονητής της Σέφιλντ για τον Μπάλντοκ: «Οι παίκτες έχασαν έναν αδερφό, ο Τζορτζ ήταν μεγάλη προσωπικότητα»

Δημήτρης Χούπης 20:00 - 11.10.2024

Ο προπονητής της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, Κρις Γουάιλντερ , μίλησε στο κανάλι της ομάδας για τον Τζορτζ Μπάλντοκ τονίζοντας ότι όλοι στην ομάδα είναι σοκαρισμένοι, ενώ ανέφερε ότι οι ποδοσφαιριστές έχουν χάσει έναν αδερφό.

Ο Τζορτζ Μπάλντοκ άφησε την τελευταία του πνοή το βράδυ της Τετάρτης (9/10) σε ηλικία 31 ετών και βύθισε στο πένθος το ελληνικό και αγγλικό ποδόσφαιρο. Ο 31χρονος στο μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του είχε αγωνιστεί στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ στην οποία και αγαπήθηκε από τους πάντες στον σύλλογο.

Ο προπονητής των «λεπιδών», Κρις Γουάιλντερ, λοιπόν μίλησε στο επίσημο σάιτ της ομάδας για τον Μπάλντοκ, για τον οποίο τόνισε ότι όλοι στον σύλλογο είναι σοκαρισμένοι. Σχολίασε ότι ήταν η επιτομή του ανθρώπου εντός κι εκτός γηπέδου αλλά και πως ήταν μια μεγάλη προσωπικότητα, ενώ στη συνέχεια ανέφερε ότι οι παίκτες έχασαν έναν αδερφό.

Στενός φίλος του Μπάλντοκ αποκαλύπτει πως η σύντροφος και το παιδί του θα μετακόμιζαν σύντομα στην Ελλάδα
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

14:28 - 11.10.2024

Στενός φίλος του Μπάλντοκ αποκαλύπτει πως η σύντροφος και το παιδί του θα μετακόμιζαν σύντομα στην Ελλάδα

Ένας πολύ καλός φίλος του Τζόρτζ Μπάλντοκ, αποκάλυψε πως η γυναίκα και το μικρό τους παιδί, θα μετακόμιζαν μόνιμα στην Ελλάδα τις επόμενες μέρες, ενώ εξέφρασε την βαθιά του θλίψη για τον άδικο χαμό του.

«Είμαι πραγματικά σοκαρισμένος. Νομίζω ότι φτάνουμε στην ηλικία όπου πηγαίνουμε σε όλο και περισσότερες κηδείες. Προφανώς στη ζωή σου χάνεις ανθρώπους που αγαπάς και σέβεσαι, αλλά αυτό μοιάζει τελείως διαφορετικό σε σχέση με τα υπόλοιπα. Όλοι είναι σοκαρισμένοι. Είναι μια τραγωδία.

Δεν ήταν από αυτούς που ήθελε να είναι στη δημοσιότητα. Αλλά ο Τζορτζ ήταν μια τεράστια προσωπικότητα. Ο Τζορτζ ήταν η επιτομή του ανθρώπου εντός κι εκτός γηπέδου. Ήταν ταπεινός. Είχαμε καυγάδες, διαφωνίες αλλά όλοι μας το αφήναμε πίσω και επιδιώκαμε το ίδιο αποτέλεσμα σε ό,τι και να κάναμε.

Σκέψου το τώρα, οικογένειες έχουν χάσει έναν γιο, οι παίκτες έχουν χάσει έναν αδερφό. Τα παιδιά πήγαιναν στη μάχη με τον Τζορτζ και ξεχώριζε σε κάθε πρόκληση. Ήταν μεγάλη ευχαρίστηση να τον προπονείς. Έδινε τον καλύτερο εαυτό του στα πάντα και αυτό θέλουν οι οπαδοί της Σέφιλντ», ήταν τα λόγια του Κρις Γουάιλντερ.