Αυτός ήταν ο Μπάλντοκ: Το «αντίο» της μητέρας ενός παιδιού στο οποίο ο 31χρονος είχε αγοράσει με δικά του έξοδο έναν απινιδωτή!

Ο Τζορτζ Μπάλντοκ με τη φανέλα της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ - Φωτ. IMAGO

Αυτός ήταν ο Μπάλντοκ: Το «αντίο» της μητέρας ενός παιδιού στο οποίο ο 31χρονος είχε αγοράσει με δικά του έξοδο έναν απινιδωτή!

Δημήτρης Χούπης 18:30 - 10.10.2024 / Ανανεώθηκε: 19:08 - 10.10.2024

Ο Τζορτζ Μπάλντοκ όσο ήταν στην Αγγλία είχε αγοράσει έναν απινιδωτή σε έναν νεαρό φίλο της Σέφιλντ για να συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο.

Η είδηση του θανάτου του Τζορτζ Μπάλντοκ προκάλεσε μεγάλο σοκ και θλίψη όχι μόνο στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά και στην Αγγλία. Στη χώρα απ' όπου κατάγεται αλλά και ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο.

Ο 31χρονος ειδικά όσο αγωνίστηκε στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ είχε γίνει ιδιαίτερα αγαπητός στον κόσμο της ομάδας, με τον ίδιο στο παρελθόν να έχει δηλώσει πως η απόφαση να πάει στις «λεπίδες» ήταν η καλύτερή του. Ο Μπάλντοκ αγαπούσε τη Σέφιλντ αλλά και τους οπαδούς της, κάτι που απέδειξε και στην πράξη.

Συγκεκριμένα, ο Χάρβεϊ είναι ένας νεαρός οπαδός της ομάδας ο οποίος είχε διαγνωστεί με πρόβλημα στην καρδιά. Στο άκουσα της είδησης ο Μπάλντοκ πήρε μια απόφαση να βοηθήσει αυτό το παιδί, με δικά του έξοδα και δική του πρωτοβουλία. Πιο αναλυτικά, του αγόρασε έναν απινιδωτή προκειμένου να τον βοηθήσει να συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο.

«Ο Τζορτζ Μπάλντοκ της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ αφού το έμαθε αγόρασε στον Χάρβεϊ έναν απιδινωτή... ήταν ένα προσωπικό δώρο από τον παίκτη, όχι για τη δημοσιότητα ή μετά από πρωτοβουλία της ομάδας, αλλά με δικά του έξοδα.

Όταν τον συνάντησα μου ζήτησε αρχικά να μην δοθεί δημοσιότητα στο δώρο που είχε κάνει κι αυτός είναι ο λόγος που τόσο καιρό το κρατάμε μυστικό», είχε αναφέρει η μητέρα του παιδιού λίγο καιρό μετά από αυτή την κίνηση του Μπάλντοκ.

Στο άκουσμα του θανάτου η μητέρα του Χάρβεϊ με ανάρτηση στα social media αποχαιρέτησε τον Μπάλντοκ και τον ευχαρίστησε που βοήθησε τον γιο της να συνεχίζει να παίζει ποδόσφαιρο.

«Σε ευχαριστώ Τζορτζ. Το λέω ξανά και ξανά. Πάντα απαντούσες "Δεν έχω πρόβλημα" και πάντα ρωτούσες πως είναι ο Χάρβεϊ. Την τελευταία φορά που σε είδα η ομάδα του Χάρβεϊ είχε μόλις κερδίσει την άνοδο και ο Χάρβεϊ είχε βάλει το τελευταίο πέναλτι. Δεν φαντάζεσαι πόσο περήφανος ήταν», ήταν τα λόγια της μητέρας του παιδιού.