Θρήνος και στην Premier League για τον αδόκητο χαμό του Μπάλντοκ

Ο Τζορτζ Μπάλντοκ - Φωτ. IMAGO

Θρήνος και στην Premier League για τον αδόκητο χαμό του Μπάλντοκ

Κώστας Τόπας 08:27 - 10.10.2024 / Ανανεώθηκε: 08:27 - 10.10.2024

Η είδηση του θανάτου του Τζορτζ Μπάλντοκ βύθισε στο πένθος τόσο το ελληνικό όσο και το αγγλικό ποδόσφαιρο, αφού ο 31χρονος είχε γράψει τη δική του ιστορία στα γήπεδα της Premier League.

Τεράστιο σοκ στο ελληνικό ποδόσφαιρο! Ο παίκτης του ΠαναθηναϊκούΤζορτζ Μπάλντοκ βρέθηκε νεκρός στην πισίνα του σπιτιού του στη Γλυφάδα!

Οι πρώτες πληροφορίες λοιπόν αναφέρουν πως ο θάνατος του 31χρονου προσδιορίζεται περίπου στις 19:00. Το σήμα όμως η Αστυνομία το πήρε στις 22:00. Το σπίτι του σφραγίζεται με εντολή του εισαγγελέα και θα ανοίξει πάλι όταν πρέπει με εντολή του εισαγγελέα.

Ο Μπάλντοκ ήταν γεννημένος στην Αγγλία (09-03-1993) και είχε μεγάλη καριέρα στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, με της οποίας τη φανέλα αγωνίστηκε και στην Premier League πριν πάρει μεταγραφή το καλοκαίρι που μας πέρασε στον Παναθηναϊκό. Έτσι, αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα, με την οποία έγινε και διεθνής στην Εθνική, λόγω του Έλληνα παππού του.

Κάτω από την συλλυπητήρια ανάρτηση της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ για τον θάνατο του Μπάλντοκ, υπήρξε πλήθος μηνυμάτων από ομάδες της Premier League αλλά και την διοργανώτρια αρχή, που εξέφραζαν την λύπη τους για την απώλεια του 31χρονου μπακ.

Στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ πήγε το 2017 και με τη φανέλα της κατέγραψε 219 συμμετοχές -εκ των οποίων οι 83 ήταν στην Premier League- πέτυχε 6 γκολ και μοίρασε 16 ασίστ. Το καλοκαίρι πήρε μεταγραφή ως ελεύθερος στον Παναθηναϊκό, με τον οποίο μέτρησε 4 συμμετοχές. Τρεις στο πρωτάθλημα και μία στα προκριματικά του Europa League.