Το «αντίο» του Αλμέιδα στον Μπάλντοκ: «Αναπαύσου εν ειρήνη...»

Ο Ματίας Αλμέιδα

i

©Intime

Το «αντίο» του Αλμέιδα στον Μπάλντοκ: «Αναπαύσου εν ειρήνη...»

Κώστας Τόπας 13:11 - 10.10.2024 / Ανανεώθηκε: 13:11 - 10.10.2024

Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα έστειλε το δικό του «αντίο» στον Τζορτζ Μπάλντοκ, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 31 ετών.

Ο Τζορτζ Μπάλντοκ, βρέθηκε νεκρός την Τετάρτη (9/10). Η σορός του εντοπίστηκε στην πισίνα του σπιτιού του στα νότια προάστια. Το γεγονός έγινε γνωστό όταν η σύζυγός του, η οποία τον έψαχνε για ώρες προκειμένου να πει «χρόνια πολλά» στο παιδί τους, δεν μπορούσε να τον εντοπίσει.

«Ένας άνθρωπος βρέθηκε νεκρός στον πάτο της πισίνας, μπρούμυτα, η γυναίκα του έπαιρνε από το μεσημέρι. Πήρε τον ιδιοκτήτη του σπιτιού, τον βρήκε μπρούμυτα». Με τα λόγια αυτά περιέγραψε αρχικά τον θάνατο του 31χρονου ποδοσφαιριστή, Τζορτζ Μπάλντοκ, ο επίτιμος πρόεδρος των αστυνομικών Ν/Α Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης.

Από την πλευρά του, ο τεχνικός της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα εξέφρασε την οδύνη και το σοκ του από τον ξαφνικό θάνατο του 31χρονου αμυντικού του Παναθηναϊκού.

«Αναπαύσου εν ειρήνη, όλη μου η στήριξη στην οικογένεια και τους φίλους του σε αυτή τη δύσκολη στιγμή», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αργεντινός τεχνικός της Ένωσης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr ο Μπάλντοκ βρισκόταν για τουλάχιστον πέντε ώρες στην πισίνα νεκρός, με περισσότερα δεδομένα να αναμένεται να προκύψουν μετά την νεκροψία/νεκροτομή.

10:10 - 10.10.2024

Εικόνες από drone από την πισίνα που βρέθηκε νεκρός ο Μπάλντοκ

Νεκρός ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού και της Εθνικής Ελλάδος στην πισίνα του σπιτιού του.

Από την άλλη, το Newsit.gr αναφέρει ότι οι αστυνομικοί εκτιμούν πως στο σπίτι της οδού Διαδόχου Παύλου, υπήρχε και δεύτερο πρόσωπο, το οποίο πιθανότατα αποχώρησε πριν το θάνατο του 31χρονου ποδοσφαιριστή. Το υλικό από της κάμερες ασφάλειας δεν έχει ακόμα φτάσει στα χέρια της Αστυνομίας και εκτιμάται ότι θα φωτίσει αυτό το κομμάτι των ερευνών. Βέβαια δεν είναι πιθανό να έπαιξε κάποιο ρόλο στο θάνατο του πρώην μπακ του Παναθηναϊκού.