Ραγίζουν καρδιές: Ο Παναθηναϊκός αποχαιρετά τον Μπάλντοκ (vid)

Τζορτζ Μπάλντοκ

i

©intime

Ραγίζουν καρδιές: Ο Παναθηναϊκός αποχαιρετά τον Μπάλντοκ (vid)

Δημήτρης Χούπης 16:57 - 15.10.2024 / Ανανεώθηκε: 18:38 - 15.10.2024

Ο Παναθηναϊκός με ένα συγκινητικό βίντεο αποχαιρέτησε τον Τζορτζ Μπάλντοκ που απεβίωσε σε ηλικία 31 ετών.

Ο Τζορτζ Μπάλντοκ βύθισε το ελληνικό και αγγλικό ποδόσφαιρο σε βαρύ πένθος, φεύγοντας από τη ζωή σε ηλικία 31 ετών. Ο πρώην διεθνής αμυντικός την περασμένη Τετάρτη (9/10) είχε δεχθεί πολλά τηλεφωνήματα από τη γυναίκα του, η οποία ανησύχησε και κάλεσε τον ιδιοκτήτη του σπιτιού για να δει αν είναι καλά.

Τότε τον βρήκε νεκρό στην πισίνα του σπιτιού του, με την είδηση του θανάτου του να προκαλεί σοκ και θλίψη στον ελληνικό αθλητισμό. Ο 31χρονος από το καλοκαίρι αποτέλεσε παίκτης του Παναθηναϊκού, ο οποίος τον είχε αποκτήσει από τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.

Daily Μail: «Ο Παναθηναϊκός, σύλλογος με ισχυρές αξίες, θα τιμήσει το συμβόλαιο του Μπαλντοκ φροντίζοντας την οικογένεια του»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

11:32 - 14.10.2024

Daily Μail: «Ο Παναθηναϊκός, σύλλογος με ισχυρές αξίες, θα τιμήσει το συμβόλαιο του Μπαλντοκ φροντίζοντας την οικογένεια του»

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η «Daily Mail», ο Παναθηναϊκός θα φροντίσει την οικογένεια του Τζορτζ Μπάλντοκ, προσφέροντας κανονικά όσα προβλέπει το συμβόλαιό του.

Ωστόσο ο Μπάλντοκ με την «πράσινη» φανέλα πρόλαβε να παίξει μόλις τέσσερα παιχνίδια, με το τελευταίο να είναι αυτό απέναντι στον Ολυμπιακό την περασμένη Κυριακή (6/10). Οι Πράσινοι λοιπόν έβγαλαν ένα βίντεο στο οποίο αποχαιρέτησαν τον ποδοσφαιριστή τους που απεβίωσε σε ηλικία 31 ετών.

Δείτε το βίντεο του Παναθηναϊκού:

Μπακασέτας: «Ο πόνος δεν είναι εύκολα διαχειρίσιμος...»

Ο Τάσος Μπακασέτας στο παιχνίδι της Εθνικής με την Ιρλανδία πέτυχε το πρώτο γκολ της Ελλάδας και αμέσως φίλησε το μαύρο περιβραχιόνιο που φορούσε ως ένδειξη τιμής για τον αδικοχαμένο συμπαίκτη του.

Λίγες ώρες μετά το 4Χ4 της εθνικής, ο αρχηγός της «γαλανόλευκης» θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα, μετά και τον χαμό του Τζορτζ Μπάλντοκ.

«Ο πόνος δεν είναι εύκολα διαχειρίσιμος. Απλώς προχωράς, τιμάς, σέβεσαι, θυμάσαι και όσους έφυγαν, όπως ο Τζόρτζ, τους έχεις πάντα δίπλα σου», έγραψε χαρακτηριστικά στα social media ο Τάσος Μπακασέτας.