Ο Μπαλοτέλι πήγε σε πάρτι μεταμφιεσμένος Pikachu και γρονθοκόπησε τον αθλητικό διευθυντή της Σιόν

Μάριο Μπαλοτέλι

i

©Intime

Ο Μπαλοτέλι πήγε σε πάρτι μεταμφιεσμένος Pikachu και γρονθοκόπησε τον αθλητικό διευθυντή της Σιόν

Κώστας Τόπας 09:47 - 16.06.2023 / Ανανεώθηκε: 15:33 - 14.08.2024

Ο Μάριο Μπαλοτέλι γρονθοκόπησε στο πρόσωπο τον αθλητικό διευθυντή της Σιόν κατά τη διάρκεια ενός πάρτι, στο οποίο πήγε μεταμφιεσμένος Pikachu.

Ο Μάριο Μπαλοτέλι τη φετινή σεζόν φόρεσε τη φανέλα της ελβετικής Σιόν, μετά από την αποχώρησή του από του τουρκικό πρωτάθλημα και την Ντέμιρσπορ. Ωστόσο, ακόμα και στην Ελβετία τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν καλά για τον 32χρονο επιθετικό καθώς φέρεται να γρονθοκόπησε στο πρόσωπο τον αθλητικό διευθυντή του κατά τη διάρκεια ενός πάρτι.

Η εφημερίδα «Blick» δημοσιεύει ότι ο Μπαλοτέλι και ο αθλητικός διευθυντής της Σιόν, Μπαρτεμέλι Κονσταντίν αποφάσισαν να πάνε σε ένα πάρτι ντυμένοι ως Pikachu από τη σειρά Pokémon και έναν χαρακτήρα από την ισπανική σειρά «La Casa de Papel».

Όμως η στρατηγική του ήταν ανεπιτυχής και ένας από τους καλεσμένους αναγνώρισε τον Μπαλοτέλι, τον οποίο προσπάθησε να φωτογραφίσει. Ωστόσο, αυτό ενόχλησε τον Ιταλό ποδοσφαιριστή και η κατάσταση τελικά έφτασε σε φραστική σύγκρουση πρώτα και μετά σε συμπλοκή.

Αριστερά ο Μπαρτεμέλι Κονσταντίν INSTAGRAM @smg_management_

Στη μέση του καυγά, ο Μπαλοτέλι γρονθοκόπησε τον Μπαρτεμέλι Κονσταντίν, ο οποίος μια εβδομάδα αργότερα έπρεπε να καθίσει στον πάγκο με ματωμένο μάτι στον αγώνα μεταξύ της Σιόν και της Σεντ Γκάλεν.

Αυτή τη σεζόν ο Ιταλός στράικερ μόλις και μετά βίας κατάφερε να πετύχει έξι γκολ σε 18 παιχνίδια με τη Σιόν, η οποία κατέληξε στη δεύτερη κατηγορία.

«Ο Mάριο Μπαλοτέλι δεν ανταπέδωσε την εμπιστοσύνη που του δόθηκε, ούτε επιβράβευσε τη μεγάλη προσπάθεια που κάναμε. Αυτό το αγόρι πιστεύει ότι οι κανόνες που διέπουν μια ομάδα είναι φτιαγμένοι για άλλους. Εάν οι μάνατζερ ενδιαφέρονται να τον βάλουν σε μια χώρα που δεν εκτιμά τα χρήματα όσο εμείς, ίσως παίξει ξανά σύντομα. Ή όχι. Ίσως είναι καλύτερα έτσι», δήλωσε ο πρόεδρος Κρίστιαν Κονσταντίν μετά την ήττα της Σιόν με 3-0 από τη Σερβέτ.