Μπάμπα: «Σαν να μην είχαμε το θάρρος να παίξουμε»

Ράχμαν Μπάμπα

i

© Intime

Μπάμπα: «Σαν να μην είχαμε το θάρρος να παίξουμε»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 10:14 - 31.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:20 - 14.08.2024

Μετά την ήττα του ΠΑΟΚ από την ΑΕΚ στην Opap Arena, ο Ράχμαν Μπάμπα στάθηκε στην κάκιστη εικόνα του Δικεφάλου.

Ο ΠΑΟΚ παρουσίασε κάκιστη εικόνα σε ακόμη ένα ματς στην Opap Arena και γνώρισε δίκαια την ήττα με 2-0 από την ΑΕΚ, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα κατάφερε να δημιουργήσει τεράστια προβλήματα στους Θεσσαλονικείς με την ασφυκτική της πίεση και με σκόρερ τους Πινέδα και Ελίασον πανηγύρισε ένα πολύ σημαντικό τρίποντο.

Μετά τη λήξη του ματς, ο Γκανέζος μπακ του ΠΑΟΚ Ράχμαν Μπάμπα, κλήθηκε να σχολιάσει την κακή εικόνα που παρουσίασαν οι παίκτες του Ράζβαν Λουτσέσκου στον αγωνιστικό χώρο.

«Σαν να μην είχαμε το θάρρος να παίξουμε. Δεν είχαμε άνεση στις κινήσεις μας. Δεν είχαμε αυτοπεποίθηση. Δεν βρήκαμε καν ευκαιρία σε 95' και δεν μπορέσαμε να διεκδικήσουμε κάτι από τον σημερινό αγώνα. Ήταν δικό μας το φταίξιμο. Ο προπονητής μας έδειξε τι πρέπει να κάνουμε, αλλά δεν καταφέραμε να εκτελέσουμε το πλάνο του. Είναι ευθύνη των παικτών. Δικό μας το φταίξιμο. Ήταν σαν να καταρρεύσαμε στην πίεση του σημερινού αγώνα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γκανέζος μπακ.

Η συγκινητική στιγμή με Λουτσέσκου και το φιλί στον μικρό Γιαννάκη

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης αποδείχτηκε κατώτερη των περιστάσεων στη Νέα Φιλαδέλφεια και δεν κατάφερε να δείξει σημάδια αντίδρασης στην ασφυκτική πίεση της Ένωσης, ωστόσο αυτό έχει πολύ μικρή σημασία μπροστά σε όσα διαδραματίστηκαν μετά τη λήξη του ντέρμπι με τον μικρό Γιαννάκη.

Ο φίλος του ΠΑΟΚ βρέθηκε στο γήπεδο με σκοπό να παρακολουθήσει από κοντά την αγαπημένη του ομάδα και μεταξύ άλλων μας υπενθύμισε τον λόγο για τον οποίο αγαπάμε αυτό το άθλημα.

Κατά τη διάρκεια της αποχώρησης της αποστολής του ΠΑΟΚ, ο μικρός Γιαννάκης μας προσέφερε ακόμη ένα συγκινητικό στιγμιότυπο. Συγκεκριμένα, ο Ράζβαν Λουτσέσκου μόλις τον εντόπισε πήγε κοντά του, φωτογραφήθηκε μαζί του και του έδωσε ένα φιλί, με την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ να δημοσιοποιεί τη συγκεκριμένη στιγμή στο twitter γράφοντας χαρακτηριστικά: «Κάτι περισσότερο από ποδόσφαιρο».

Sportal Monday Live: Άτλας στο ΣΕΦ ο Μήτογλου, νίκη - δήλωση της ΑΕΚ απέναντι στον ΠΑΟΚ και το σόου Ποντένσε στην Κρήτη

Ντέμης: «Η ΑΕΚ ήταν στα επίπεδα που ξέρουμε ότι μπορεί να παίξει, δεν περίμενα τόσο κακό τον ΠΑΟΚ»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

08:52 - 31.10.2023

Ντέμης: «Η ΑΕΚ ήταν στα επίπεδα που ξέρουμε ότι μπορεί να παίξει, δεν περίμενα τόσο κακό τον ΠΑΟΚ»

Ο Ντέμης Νικολαΐδης μίλησε για την άνετη επικράτηση της ΑΕΚ επί του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι και στάθηκε στην ανωτερότητα της αλλά και στην κακή εικόνα του Δικεφάλου του Βορρά.

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!