Μπάμπα σε Μεϊτέ: «Έλα στον ΠΑΟΚ μ@λ@κ@!»

Μεϊτέ-Μπάμπα

i

©intime

Μπάμπα σε Μεϊτέ: «Έλα στον ΠΑΟΚ μ@λ@κ@!»

Μάνος Τσαλγατίδης 15:17 - 31.08.2024 / Ανανεώθηκε: 15:18 - 31.08.2024

Η απίθανη ατάκα του αριστερού μπακ του ΠΑΟΚ στον Γάλλο μέσο.

O ΠΑΟΚ ενισχύθηκε στη μεσαία του γραμμή ανακοινώνοντας επισήμως την απόκτηση του Τιεμουέ Μπακαγιόκο, με έναν… παλιό γνωστό να σχολιάζει τη μεταγραφή.

Πιο συγκεκριμένα, στην ανάρτηση για την ολοκλήρωση της μεταγραφής εμφανίστηκε και ο Σουαλιό Μεϊτέ, που είναι φίλος με τον συμπατριώτη του μέσο, και δεν έκρυψε τη χαρά του. Άλλωστε οι δυο του συνομίλησαν πρόσφατα.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής των Τσέλσι και Μίλαν πριν έρθει στον Δικέφαλο θέλησε να μάθει πληροφορίες για τους «ασπρόμαυρους».

Έτσι, στράφηκε στον πρώην χαφ του ΠΑΟΚ, Σουαλιό Μεϊτέ με τον οποίο γνωρίζεται εδώ και χρόνια. Ο μέσος της Μπενφίκα μίλησε με όμορφα λόγια τόσο για το κλαμπ γενικότερα, όσο και για τον προπονητή της ομάδας Ράζβαν Λουτσέσκου.

Ωστόσο, αυτό που προκαλεί αίσθηση στην ανάρτηση δεν είναι η αντίδραση του υψηλόσωμου Γάλλου ποδοσφαιριστή, αλλά η ατάκα του αριστερού μπακ του Δικεφάλου, Ράχμαν Μπάμπα προς αυτόν.

Ο Γκανέζος βλέποντας πως ο Μεϊτέ σχολίασε του απάντησε προτρέποντας τον να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ! Πιο συγκεκριμένα ο Μπάμπα έγραψε στο σχόλιο του: «Σουαλιό Μεϊτέ, έλα στον ΠΑΟΚ μ@λ@κ@».

Πρέπει να σημειωθεί πως οι Μπάμπα-Μεϊτέ-Εκόνγκ είχαν δεθεί αρκετά την περσινή σεζόν και αποτελούσαν ένα αχώριστο παρεάκι με τον Γκανέζο να θέλει τον φίλο του πίσω στην ομάδα.

Δείτε παρακάτω το εν λόγω στιγμιότυπο: