Ο Μπάμπα στο Sportal: «Δεν υπάρχει επιθετικό φάουλ στο γκολ - Κρατάμε το τρίποντο και συνεχίζουμε»

Μπάμπα

i

© Intime

Ο Μπάμπα στο Sportal: «Δεν υπάρχει επιθετικό φάουλ στο γκολ - Κρατάμε το τρίποντο και συνεχίζουμε»

Ο Ράχμαν Μπάμπα μίλησε στο Sportal για το διπλό στο Περιστέρι, για την ακύρωση του δεύτερου τέρματος του Ζίβκοβιτς αλλά και για τους φίλους του ΠΑΟΚ που μετέτρεψαν το γήπεδο του Ατρόμητου σε μία... μικρή Τούμπα.

Ο ΠΑΟΚ πέρασε από το Περιστέρι κι έκανε το 3/3 στο πρωτάθλημα!

Ο Δικέφαλος του Βορρά κοντραρίστηκε εκτός έδρας με τον Ατρόμητο και πανηγύρισε το τρίποντο χάρη στο... buzzer beater του Μαντί Καμαρά (1-2), ο οποίος «λύτρωσε» την ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου.

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης, ο Ράχμαν Μπάμπα μίλησε στο Sportal για τη νίκη και για τους φίλους του ΠΑΟΚ που μετέτρεψαν το Περιστέρι σε μία... μικρή Τούμπα, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο δεύτερο γκολ του Ζίβκοβιτς που ακυρώθηκε.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο Sportal:

«Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι, όμως κρατάμε τους τρεις πόντους και συνεχίζουμε με τον ίδιο τρόπο», ανέφερε αρχικά ο Γκανέζος.

Για το δεύτερο γκολ του Ζίβκοβιτς που ακυρώθηκε: «Για εμένα δεν υπάρχει κανένα επιθετικό φάουλ στο γκολ. Πήγα προς την μπάλα κι έτσι πως έτρεχα με αυτήν κούνησα τα χέρια μου για να έχω καλύτερη ώθηση. Το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα επαφής και το φάουλ που δόθηκε ήταν πολύ... σοφτ».

Για τους φίλους του ΠΑΟΚ που ταξίδεψαν στο Περιστέρι: «Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ είναι πάντα στο πλευρό μας, μας ακολουθάνε παντού κι εύχομαι να το συνεχίσουν αυτό. Εμείς θα προσπαθούμε να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι γι΄ αυτούς. Πάντα πιστεύουμε στους εαυτούς μας».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!