Το πρώτο μήνυμα του Μπάμπα: «Ευχαριστώ τον Βαγιαννίδη που με πρόσεξε προσωπικά στο νοσοκομείο - Σύντομα θα τρέξω πάνω κάτω»

Μπάμπα

i

Μπάμπα/©Intime

Το πρώτο μήνυμα του Μπάμπα: «Ευχαριστώ τον Βαγιαννίδη που με πρόσεξε προσωπικά στο νοσοκομείο - Σύντομα θα τρέξω πάνω κάτω»

Ελένη Ανδρικοπούλου 12:37 - 22.02.2024 / Ανανεώθηκε: 00:12 - 14.08.2024

Λίγες ώρες μετά τον τραυματισμό του στον δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Παναθηναϊκό ο Μπάμπα μέσω ανάρτησής του στα social media αρχικά ευχαρίστησε τον Βαγιαννίδη και κατόπιν ανέφερε πως θα γυρίσει άμεσα στην αγωνιστική δράση.

«Πάγωσε» η Λεωφόρος κατά τη διάρκεια της παράτασης του Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ. Συγκεκριμένα, στο 115΄ ο Βαγιαννίδης με τον Μπάμπα είχαν μία σύγκρουση κατά την οποία τραυματίστηκε ο 29χρονος αριστερός αμυντικός των «ασπρόμαυρων».

Ο Γκανέζος αμυντικός του ΠΑΟΚ αποχώρησε από το γήπεδο με φορείο και πήγε στο κοντινότερο νοσοκομείο για να υποβληθεί σε μία σειρά εξετάσεων και μάλιστα χρειάστηκε να διανυκτερεύσει. Λίγες ώρες μετά τον σοκαριστικό τραυματισμό του ο Μπάμπα έστειλε το δικό του μήνυμα μέσω των social media.

«Γεια σας, ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για το ενδιαφέρον και τις ευχές τις τελευταίες 12 ώρες. Ευτυχώς αναρρώνω καλά και δεν έχω υποστεί μεγάλη ζημιά. Θέλω επίσης να πω ένα μεγάλο ‘ευχαριστώ’ στον Γιώργο Βαγιαννίδη που με πρόσεξε προσωπικά στο νοσοκομείο. Ήταν ένα δύσκολο βράδυ, όμως σύντομα θα τρέχω ξανά πάνω-κάτω», έγραψε συγκεκριμένα στον λογαριασμό του στο «Χ» ο άτυχος της χθεσινής αναμέτρησης.