Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ για τη ρεβάνς με την Μπάνια Λούκα

Ράζβαν Λουτσέσκου

i

© Intime

Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ για τη ρεβάνς με την Μπάνια Λούκα

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 20:47 - 31.07.2024 / Ανανεώθηκε: 20:50 - 31.07.2024

Γνωστές έγιναν οι αρχικές επιλογές του Ράζβαν Λουτσέσκου για την εκτός έδρας αναμέτρηση του ΠΑΟΚ κόντρα στην Μπάνια Λούκα (31/7, 22:00).

Ο ΠΑΟΚ πήρε τη νίκη στην ευρωπαϊκή του πρεμιέρα για τη σεζόν 2024-25, όμως η πρόκριση δεν «κλείδωσε». Η ομάδα του Λουτσέσκου επικράτησε με 3-2 της Μπάνια Λούκα και το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Champions League θα κριθεί στη σημερινή (31/7, 22:00) ρεβάνς της Βοσνίας.

Λίγη ώρα πριν τη σέντρα της αναμέτρησης, έγιναν γνωστές οι αρχικές επιλογές του Ράζβαν Λουτσέσκου σε ότι αφορά την ενδεκάδα.

Κάτω από τα δοκάρια ξεκινάει ο Κοτάρσκι, με την τετράδα της άμυνας να αποτελείται από τους Ότο, Εκόνγκ, Κουλιεράκη και Μπάμπα.

Οζντόεφ και Σβαμπ θα είναι το δίδυμο της μεσαίας γραμμής, με την τριάδα πίσω από τον φορ να απαρτίζεται από τους Τάισον, Μουργκ και Ντεσπόντοφ.

Ο Τόμας είναι ο ποδοσφαιριστής που επιλέχτηκε για την αιχμή του δόρατος.

Αναλυτικά η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ:

ΠΑΟΚ (Ράζβαν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Ότο, Εκόνγκ, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Οζντόεφ, Σβαμπ, Τάισον, Μουργκ, Ντεσπόντοφ, Τόμας.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!