Χωρίς τον προπονητή της η Μπάνια Λούκα στην Τούμπα

Μλάντεν Ζίζοβιτς

i

© PrtScr

Χωρίς τον προπονητή της η Μπάνια Λούκα στην Τούμπα

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 18:55 - 18.07.2024 / Ανανεώθηκε: 18:55 - 18.07.2024

Η Μπάνια Λούκα θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη για το ματς με τον ΠΑΟΚ χωρίς τον «στρατηγό» της, Μλάντεν Ζίζοβιτς.

Ο ΠΑΟΚ παρακολούθησε μία ρεβάνς «θρίλερ» κι έμαθε τον αντίπαλό του στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League. Αυτός θα είναι η Μπόρατς Μπάνια Λούκα. Η ομάδα από τη Βοσνία νίκησε 1-0 στον πρώτο αγώνα την Εγκνάτια από την Αλβανία και στη ρεβάνς στο Ελμπασάν οι γηπεδούχοι με τη σειρά τους επικράτησαν 2-1. Το παιχνίδι πήγε στην παράταση, όπου κανείς δεν σκόραρε. Έτσι, η πρόκριση κρίθηκε στα πέναλτι κι εκεί χαμογέλασαν οι Βόσνιοι με 4-1.

Όσον αφορά στον επόμενο γύρο, η Μπάνια Λούκα ετοιμάζεται για τις «μάχες» με τον ΠΑΟΚ, όμως στο πρώτο ματς της Τούμπας θα έχει μία σημαντική απώλεια. Ο λόγος γίνεται για τον προπονητή των Βόσνιων, Μλάντεν Ζίζοβιτς, ο οποίος αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο χθεσινό ματς (17/7) και δεν θα δώσει το «παρών» στη Θεσσαλονίκη.

Ορίστηκε η ευρωπαϊκή ρεβάνς του ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ έμαθε τον αντίπαλο του για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League, με την Μπόρατς Μπάνια Λούκια να παίρνει το εισιτήριο της πρόκρισης, επικρατώντας στα πέναλτι της Εγνατία στο Ελμπασάν.

Μετά την οριστικοποίηση του ζευγαριού, η UEFA γνωστοποίησε και τον ορισμό της ρεβάνς, που θα λάβει χώρα στο Δημοτικό γήπεδο της Μπάνια Λούκα.

Συγκεκριμένα, η ρεβάνς ορίστηκε για το βράδυ της Τετάρτης (31/7), με τη σέντρα να προγραμματίζεται στις 22:00. Υπενθυμίζεται ότι το πρώτο παιχνίδι, που θα είναι και η επίσημη πρεμιέρα των πρωταθλητών Ελλάδας, έχει οριστεί για την Τετάρτη (24/7, 20:30). Μάλιστα, ο ΠΑΟΚ σε αυτή θα αγωνιστεί με τη νέα ριγέ φανέλα του που έχει παρουσιααστεί και ήδη βρίσκεται στην μπουτίκ του Δικεφάλου προς πώληση.