«Ο Μπαχάρ θα υπογράψει στον Ερυθρό Αστέρα»

Μπαράκ Μπαχάρ

i

© Intime

«Ο Μπαχάρ θα υπογράψει στον Ερυθρό Αστέρα»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 13:41 - 18.04.2023 / Ανανεώθηκε: 17:02 - 14.08.2024

Ο Μπαράκ Μπαχάρ, ο οποίος τις τελευταίες μέρες είχε ακουστεί και για τον Ολυμπιακό, θα είναι ο επόμενος προπονητής του Ερυθρού Αστέρα σύμφωνα με τους Ισραηλινούς.

Δεδομένη θεωρούν πλέον στο Ισραήλ την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Ερυθρού Αστέρα από τον Μπαράκ Μπαχάρ, ο οποίος είχε ακουστεί έντονα για τον πάγκο του Ολυμπιακού μετά την αποχώρηση του Μίτσελ. Σύμφωνα με το «sport5.co.il», ο 43χρονος προπονητής δέχτηκε την πρόταση των Σέρβων και θα υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών με ετήσιες απολαβές άνω του 1 εκάτ. ευρώ.

Η απόφαση του Μιλόγεβιτς να αποχωρήσει μετά το τέλος της σεζόν από την ομάδα του Βελιγραδίου, ανάγκασε τη διοίκηση να ψάξει νέο προπονητή ενόψει της επόμενης σεζόν. Το συγκεκριμένο deal μεταξύ του Ερυθρού και του Μπαχάρ, τον καθιστά αυτόματα τον πιο ακριβοπληρωμένο προπονητή στην ιστορία του σερβικού πρωταθλήματος.

Πριν λίγες μέρες, ο Μπαράκ Μπαχάρ είχε διαψεύσει όλα τα σενάρια περί αποχώρησής του, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν θα αφήσω τώρα τη Μακάμπι Χάιφα για οποιαδήποτε ομάδα. Υπάρχει ένας στόχος και έχουμε κάνει ένα σημαντικό βήμα στην πορεία προς τον τίτλο. Έχω ήδη πει ότι υπάρχουν προσφορές και ενδιαφέροντα, αλλά αυτή τη στιγμή είμαι στη Μακάμπι Χάιφα και ενημερώνω όσους το πρέπει να ενημερώσω. Μόλις χρειαστεί να ανακοινωθεί κάτι, θα το ανακοινώσουμε, δεν θα στείλω μηνύματα τώρα στα ΜΜΕ».