Ξέσπασε ο Μπαρέλα για τις κατηγορίες εμπλοκής στην υπόθεση παράνομου στοιχηματισμό: «Είστε όλοι κλόουν»

Νικολό Μπαρέλα

i

©printscreen

Ξέσπασε ο Μπαρέλα για τις κατηγορίες εμπλοκής στην υπόθεση παράνομου στοιχηματισμό: «Είστε όλοι κλόουν»

Δημήτρης Χούπης 19:11 - 20.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:36 - 14.08.2024

Ο Νικολό Μπαρέλα με αναρτήσεις του στον λογαριασμό του στο Instagram ξέσπασε κατά όσων τον κατηγόρησαν ότι είχε συμμετοχή στην υπόθεση του παράνομου στοιχηματισμού.

Η υπόθεση του παράνομου στοιχηματισμού στην Ιταλία έχει πάρει άλλες διαστάσεις, καθώς εκτός από τους Φατζόλι, Τονάλι και Τζανιόλο, ιταλικά Μέσα αναφέρουν ότι εμπλέκονται κι άλλοι ποδοσφαιριστές. Ένα από αυτά τα ονόματα είναι του Νικολό Μπαρέλα

Ο μέσος της Ίντερ όμως δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια, ξεσπώντας κατά των Μέσων που έβγαλαν αυτές τις φήμες. Η εφημερίδα «La Verita» ήταν η πρώτη που ανέφερε το όνομα του Ιταλού ποδοσφαιριστή, ο οποίος μέσω ενός στόρυ στο Instagram την κατηγόρησε πως είναι ασόβαρη. 

«Από μία εφημερίδα που ονομάζεται "La Verita" (Η αλήθεια) θα περίμενε κανείς περισσότερη σοβαρότητα», ανέφερε στην αρχή και συνέχισε, γράφοντας, «η μόνη αλήθεια είναι ότι είστε όλοι κλόουν». «Δεν έχω μιλήσει για αρκετό καιρό, παρά το γεγονός ότι διαβάζω όλες αυτές τις ιστορίες για εμένα. Ποτέ δεν μου άρεσε ο τζόγος, πόσο μάλλον το στοίχημα. Το μόνο πράγμα που με νοιάζει είναι να προστατεύω τις κόρες μου και την οικογένειά μου από όλα αυτά τα σκ@@ά. Για τον λόγο αυτό από σήμερα θα κινηθώ νομικά», έγραψε σε ένα άλλο στόρυ. 

Aποκάλυψη Γενικού Γραμματέα Federbet: «Το 90% των ποδοσφαιριστών ασχολείται με τον τζόγο»
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

13:44 - 16.10.2023

Aποκάλυψη Γενικού Γραμματέα Federbet: «Το 90% των ποδοσφαιριστών ασχολείται με τον τζόγο»

Σε μια τρομερή αποκάλυψη προέβη ο Γενικός Γραμματέας της Federbet, διεθνούς οργανισμού που μάχεται ενάντια στα παράνομα στοιχήματα στον αθλητισμό, λέγοντας πως θεωρεί ότι το 90% των ποδοσφαιριστών ασχολούνται με το στοίχημα.

Την ίδια ώρα που η υπόθεση του παράνομου στοιχηματισμού συνεχίζεται, οι Τζανιόλο και Τονάλι θα είναι κανονικά στη διάθεση των προπονητών τους. Αρχικά η Άστον Βίλα ενημέρωσε πως ο Ιταλός μεσοεπιθετικός προπονείται με την ομάδα και θα μπορεί να παίξει κόντρα στη Γουέστ Χαμ. Όσον αφορά τον Τονάλι, ο προπονητής της Νιούκαστλ σε δηλώσεις που έκανε σχολίασε πως κι αυτός θα είναι στη διάθεσή του για το παιχνίδι με την Κρίσταλ Πάλας