Ο Μπάρκας κινδυνεύει με τιμωρία για τον πιο απίθανο λόγο

Ο Βασίλης Μπάρκας με τη φανέλα της Ουτρέχτης - Φωτ. IMAGO

Ο Μπάρκας κινδυνεύει με τιμωρία για τον πιο απίθανο λόγο

Κώστας Τόπας 12:26 - 22.09.2024 / Ανανεώθηκε: 12:26 - 22.09.2024

Ο Βασίλης Μπάρκας κινδυνεύει για ένα απίστευτο λόγο με τιμωρία από την ολλανδική Ομοσπονδία.

Ως μέρος της τελετουργίας του, ο Βασίλης Μπάρκας είναι πάντα ο τελευταίος παίκτης της Ουτρέχτης που εισέρχεται στον αγωνιστικό χώρο. Ωστόσο, αυτό δεν φαίνεται πως είναι θετικό για τον Έλληνα κίπερ.

Κι αυτό διότι τόσο η ομάδα του, όσο και ο ίδιος έχει δεχθεί συστάσεις από την ολλανδική Ομοσπονδία και απειλείται με τιμωρία. «Ειλικρινά, δεν ήξερα ότι ήταν μεγάλη υπόθεση. Έχω συνηθίσει να είμαι ο τελευταίος που μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο», είπε χαρακτηριστικά ο Μπάρκας στο ESPN. «Σήμερα έφτασα εκεί λίγο νωρίτερα και κοίτα τι συνέβη: από το πουθενά δεχθήκαμε δύο γκολ».

Ο Μπάρκας ανέφερε ότι δεν κάνει κάτι ιδιαίτερο πριν από τους αγώνες. «Δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο. Πάντα περιμένω τον Νικ Φίρχεφερ και μετά μπαίνω στο γήπεδο. Το κάνω αυτό εδώ και δέκα χρόνια, είναι δύσκολο να το αλλάξεις».

Η ομάδα του Βασίλη Μπάρκα συνεχίζει την εντυπωσιακή της πορεία στη φετινή Eredivisie, καθώς επικράτησε με 3-2 τη Βίλεμ στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του ολλανδικού πρωταθλήματος, παρέμεινε αήττητη και πάτησε τριάδα.

Συγκεκριμένα, λίγο μετά το πρώτο δεκάλεπτο, η Ουτρέχτη έκανε το 1-0 με αυτογκόλ του Μπεχουνέκ και στο 29’ ο Σάντρα έφερε το ματς και πάλι σε ισορροπία (1-1). Στο 37’ ο Οχάιο με πέναλτι έδωσε ξανά το προβάδισμα στους γηπεδούχους με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, ενώ στο 43’ ο Σάντρα με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στην αναμέτρηση έγραψε το 2-2. Στο 53’ ο Σιγκουργκέισον έκανε το 3-2 για την Ουτρέχτη.

Την επόμενη Κυριακή (29/09, 21:00), η Ουτρέχτη περιμένει μια πραγματική δοκιμασία με την επίσκεψή της στην έδρα της Άλκμααρ. Θα ακολουθήσει εντός έδρας αγώνας με την Βάαλβαϊκ λίγο πριν τη διεθνή διακοπή.