Με buzzer beater του Γουίντας στις καθυστερήσεις της παράτασης, η Σέφιλντ Γουένσντεϊ κέρδισε την άνοδο στη Championship

Πανηγυρσιμοί παικτών Σέφιλντ Γουένσντεϊ

i

© prtscr

Με buzzer beater του Γουίντας στις καθυστερήσεις της παράτασης, η Σέφιλντ Γουένσντεϊ κέρδισε την άνοδο στη Championship

Άγγελος Φραγκισκάτος 19:44 - 29.05.2023 / Ανανεώθηκε: 15:57 - 14.08.2024

Χάρη στο γκολ του Τζος Γουίντας στις καθυστερήσεις της παράτασης, η Σέφιλντ Γουένσντεϊ επικράτησε κόντρα στη Μπάρνσλεϊ και κέρδισε την άνοδο στη Championship.

Χάρη στο γκολ του Τζος Γουίντας στις καθυστερήσεις της παράτασης η Σέφιλντ Γουένσντεϊ επιβλήθηκε επί της Μπάρνσλεϊ και κέρδισε την άνοδο στη Championship

Οι «κουκουβάγιες» πραγματοποίησαν ένα καταπληκτικό παιχνίδι και παρά το αριθμητικό τους πλεονέκτημα στο ματς, καθώς η Μάρνσλεϊ έπαιζε με δέκα παίκτες από το 49', στο τελευταίο λεπτό της παράτασης βρήκαν την λύση να πετύχουν το γκολ και να επιστρέψουν στη δεύτερη κατηγορία της Αγγλίας μετά από το 2021. 

Η Σέφιλντ είχε επιβάλλει τον ρθυμό της από τα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού, όντας η ομάδα που είχε τις σημαντικότερες ευκαιρίες για να πάρει το προβάδισμα στο ματς. Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με το σκορ να είναι στο 0-0. 

Στην επανάληψη στο 49' η Μπάρνσλεϊ έμεινε με παίκτη λιγότερο στο ματς, καθώς, ο Φίλιπς έκανε ένα σκληρό μαρκάρισμα και αποβλήθηκε, Η ομάδα του Μίχαελ Νταφ κατάφερε να αντέξει ως το τέλος της αναμέτρησης, με το παιχνίδι να οδηγείται στην παράταση.

Η Σέφιλντ Γουένσντεϊ είχε σημαντικές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ, αλλά καμία ευκαρία δεν κατάφερε να απειλήσει τον Ίστεντ. Και εκεί που όλα έδειχαν ότι το παιχνίδι θα πήγαινε στη διαδικασία των πέναλτι ο Γούιντας στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού πέτυχε το γκολ που έστειλε την Σέφιλντ στη Championship.