Απίθανο: Εργάτες αλβανικής και ρουμανικής καταγωγής έπαιξαν ξύλο στο «Καμπ Νόου»
i

©imago

Απίθανο: Εργάτες αλβανικής και ρουμανικής καταγωγής έπαιξαν ξύλο στο «Καμπ Νόου»

Δημήτρης Χούπης 20:00 - 11.10.2024 / Ανανεώθηκε: 11:33 - 12.10.2024

Απίστευτες εικόνες εκτυλίχθηκαν στο Camp Nou με Αλβανούς και Ρουμάνους εργάτες να παίζουν ξύλο με απολογισμό έξι τραυματίες.

Απίστευτες εικόνες εκτυλίχθηκαν στο Camp Nou. Πιο αναλυτικά στο υπό κατασκευή γήπεδο της Μπαρτσελόνα οι εργάτες μετέτρεψαν τον αγωνιστικό χώρο του Camp Nou σε... ρινγκ.

Συγκεκριμένα, οι εργάτες, που είχαν καταγωγή από την Αλβανία και τη Ρουμανία πιάστηκαν στα χέρια χρησιμοποιώντας ξύλα και λοστούς. Στην ένταση έλαβαν μέρος είκοσι άτομα και έξι από αυτά τραυματίστηκαν.

Παρόλα αυτά σύμφωνα με την αστυνομία της Καταλονίας κανείς από τους εργάτες δεν τραυματίστηκε άσχημα. Οι Αρχές ενημερώθηκαν για το συμβάν το μεσημέρι και έσπευσαν κατευθείαν προς το γήπεδο για να δώσουν τέλος στα όσα συνέβησαν.

Οι εργάτες που έλαβαν μέρος στο... ξύλο δεν είναι μέλη της Μπαρτσελόνα και έχουν προσληφθεί από εξωτερική εταιρεία. Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά έχει συμβεί κάτι παρόμοιο, αφού στο παρελθόν είχαν συλληφθεί τέσσερα άτομα μετά από σύγκρουση εργατών στο γήπεδο.