Η Μπαρτσελόνα δεν ξέχασε τον Μέσι μετά τον θρίαμβο της Αργεντινής: «Για μας είσαι πάντα ο καλύτερος»
i

Λιονέλ Μέσι/©Intime

Η Μπαρτσελόνα δεν ξέχασε τον Μέσι μετά τον θρίαμβο της Αργεντινής: «Για μας είσαι πάντα ο καλύτερος»

Κώστας Τόπας 13:16 - 20.12.2022 / Ανανεώθηκε: 11:02 - 20.08.2024

Η Μπαρτσελόνα, η ομάδα στην οποία ο Λιονέλ Μέσι μεγάλωσε ποδοσφαιρικά, αποθέωσε τον Αργεντινό αστέρα και τον συνεχάρη για την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Τι κι αν πλέον βρίσκεται μακριά της κι αγωνίζεται για λογαριασμό της Παρί Σεν Ζερμέν στην Γαλλία; Η Μπαρτσελόνα δεν ξέχασε τον πρώην αστέρα της, Λιονέλ Μέσι, τον μεγαλύτερο ποδοσφαιριστή της ιστορίας της.

Η Μπαρτσελόνα, που φιλοδοξεί ο Λιονέλ Μέσι να επιστρέψει σύντομα στο «Καμπ Νόου», αποθέωσε τον 35χρονο παγκόσμιο πρωταθλητή για την κατάκτηση του Μουντιάλ. 

«Λιονέλ Μέσι, είσαι παγκόσμιος πρωταθλητής», ανέφερε στο πρώτο αποθεωτικό τιτίβισμα, όπου απεικονίζει τον 35χρονο Μέσι να κρατάει το τρόπαιο του Μουντιάλ μαζί με τον νεότερο εαυτό του, από την εποχή που ήταν στην Μπαρτσελόνα, με το δεύτερό της tweet να είναι ακόμα πιο εντυπωσιακό:

«Για μας είσαι πάντα ο καλύτερος», τονίζει το σχετικό δημοσίευμα της Μπαρτσελόνα.

Φυσικά επικράτησε πανζουρλισμός και στους δρόμους της Βαρκελώνης, με τους οπαδούς του Μέσι να ζουν με την ψυχή τους τη μοναδική αυτή στιγμή.

Χαρακτηριστικό είναι πάντως το γεγονός ότι η πρώην ομάδα του Λιονέλ Μέσι, Μπαρτσελόνα δημοσίευσε περισσότερες αναρτήσεις για να συγχαρεί τον πρώην αστέρα της, απ' ότι έκανε η Παρί Σεν Ζερμέν, ο σύλλογος στον οποίο ανήκει πλέον ο «Λίο».