Μεγάλο πλήγμα για την Μπαρτσελόνα: Εκτός για 4-5 εβδομάδες ο Όλμο

Ντάνι Όλμο - Φωτ. IMAGO

Μεγάλο πλήγμα για την Μπαρτσελόνα: Εκτός για 4-5 εβδομάδες ο Όλμο

Κώστας Τόπας 14:29 - 16.09.2024 / Ανανεώθηκε: 14:29 - 16.09.2024

Σοβαρός αναδείχθηκε ο τραυματισμός του Ντάνι Όλμο, καθώς θα χρειαστεί να μείνει στα «πιτς» για τις επόμενες τέσσερις έως και πέντε εβδομάδες.

Άσχημα νέα για τον Χάνσι Φλικ, ο οποίος δεν θα μπορεί να υπολογίζει στον Ντάνι Όλμο για τις επόμενες τέσσερις ή πέντε εβδομάδες, όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος σε ανακοίνωσή του. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός φέρει έναν τραυματισμό στον μηριαίο δικέφαλο του δεξιού του ποδιού που σημειώθηκε στον αγώνα με τη Χιρόνα την Κυριακή (15/09).

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων του Όλμο, ήταν πιο σοβαρά από ό,τι φαινόταν στην αρχή γιατί μετά τις πρώτες δοκιμές που έγιναν στο ίδιο το γήπεδο της Χιρόνα, θεωρήθηκε ότι ο Ισπανός μπορεί να απουσιάσει μια εβδομάδα. Ακόμη και όταν ο παίκτης ρωτήθηκε για την κατάστασή του φεύγοντας από το γήπεδο, απάντησε πως ο χρόνος απουσίας του δεν θα είναι μεγάλος. Ωστόσο, ο τραυματισμός του είναι αρκετά σοβαρός, με αποτέλεσμα η περίοδος απουσίας να είναι τουλάχιστον ένας μήνας.

Σκληρό πλήγμα για τον Φλικ γιατί αυτός ο τραυματισμός έρχεται σε επαφή με άλλους χαφ που είναι εκτός, όπως οι Ντε Γιονγκ, Γκάβι, Φερμίν, Μπερνάλ και Κρίστενσεν που μπορούν επίσης να παίξουν στη μεσοεπιθετική γραμμή των «μπλαουγκράνα». Ως εκ τούτου, ο προπονητής θα έχει πολλά προβλήματα να συγκεντρώσει την ενδεκάδα που αντιμετωπίζει η Μονακό αυτή την Πέμπτη (19/09, 22:00) στην πρεμιέρα της Μπάρτσα στο Champions League.

Εάν επιβεβαιωθούν αυτές οι πέντε εβδομάδες απουσίας, ο Όλμο θα χάσει τα ακόλουθα παιχνίδια: Βιγιαρεάλ, Χετάφε, Οσασούνα και Αλαβές στη La Liga και Μονακό και Γιουνγκ Μπόις στο Champions League. Δηλαδή συνολικά έξι παιχνίδια. Ο Όλμο θα μπορούσε να επιστρέψει στο ντέρμπι με τη Σεβίλλη που θα γίνει την Κυριακή 20 Οκτωβρίου.