Η Μπαρτσελόνα επιδιώκει την μεγάλη επιστροφή του Νεϊμάρ

Ο Νεϊμάρ με την εμφάνιση της Αλ Χιλάλ

i

©imago

Η Μπαρτσελόνα επιδιώκει την μεγάλη επιστροφή του Νεϊμάρ

Νεφέλη Μπισμπίκη 10:47 - 03.10.2024

Σαν βόμβα έσκασε ένα Ισπανικό δημοσίευμα, το οποίο αναφέρει πως η Μπαρτσελόνα ετοιμάζει μία κίνηση η οποία θα συζητηθεί και αφορά έναν γνώριμο παίκτη στην ομάδα, τον Νεϊμάρ.

Η μεταγραφική περίοδος μπορεί να έχει κλείσει, αλλά οι σκέψεις για το επόμενα μεταγραφικά αποκτήματα, δεν σταματάνε ποτέ. Σύμφωνα με όσα αναφέρει η Ισπανική εφημερίδα «Sport», η Μπαρτσελόνα έχει στην λίστα της τον Βραζιλιάνο σταρ, Νεϊμάρ για το ερχόμενο καλοκαίρι.

Βέβαια ο αρχικός στόχος για τους «μπλαουγκράνα», δεν είναι ο νυν παίκτης της Αλ Χιλάλ, αλλά ο Έρλινγκ Χάαλαντ, με τον Νεϊμάρ να αποτελεί το plan b του Χουάν Λαπόρτα. Ο Νορβηγός επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι, είναι η προτεραιότητα για τους Καταλανούς, καθώς τα οικονομικά τους βρίσκονται σε καλύτερη κατάσταση, αλλά η περίπτωσή του είναι κάπως δύσκολη, με το συμβόλαιο του 23χρονου στους «πολίτες» να λήγει το 2027.

O Λεβαντόφσκι «έπιασε» τον Μέσι
CHAMPIONS LEAGUE

11:00 - 02.10.2024

O Λεβαντόφσκι «έπιασε» τον Μέσι

Η Μπαρτσελόνα διέλυσε την Γιούνκ Μπόις το βράδυ της Τρίτης με 5-0, ενώ ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι σημείωσε δύο εκ των πέντε τερμάτων, φτάνοντας τον θρύλο των «μπλαουγκράνα», Λιονέλ Μέσι.

Ο Χάαλαντ αποτελεί το βαρύ πυροβολικό της Μάντσεστερ Σίτι και ο Πεπ Γκουαρδιόλα δύσκολα θα τον άφηνε να φύγει. Από την άλλη, μία πιθανή μεταγραφή του Νεϊμάρ στην Μπαρτσελόνα, θα μπορούσε να επιτευχθεί πιο εύκολα, αφού το συμβόλαιο του 32χρονου Βραζιλιάνου στην Αλ Χιλάλ, τον δεσμεύει έως το καλοκαίρι του 2025.

Ωστόσο αυτή την περίοδο, ο Νεϊμάρ βρίσκεται εκτός αγωνιστικής δράσης, εξαιτίας του σοβαρού τραυματισμού που υπέστη στο γόνατο την περασμένη σεζόν. Η επιστροφή του βέβαια πήρε παράταση και αναμένεται πως θα εμφανιστεί και πάλι στον αγωνιστικό χώρο τον Ιανουάριο, με τον ίδιο να προπονείται σκληρά για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.