Εργασίες μέρα νύχτα για να μπει η Μπαρτσελόνα νωρίτερα στο σπίτι της!

Εργασίες μέρα νύχτα για να μπει η Μπαρτσελόνα νωρίτερα στο σπίτι της!

Νεφέλη Μπισμπίκη 20:57 - 11.09.2024

Σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ, οι εργασίες στο Καμπ Νου επιταχύνονται και μπορεί η Μπαρτσελόνα να μπει νωρίτερα σπίτι της, έστω και με μικρότερη χωρητικότητα.

Η Μπαρτσελόνα θέλει να επιταχύνει τις εργασίες ανακαίνισης στο ανακαινισμένο Spotify Καμπ Νου.

Ένα από τα πιο σημαντικά βήματα φαίνεται να έχει γίνει, σύμφωνα με το «Betevé». Η ομάδα της Καταλονίας έχει καταλήξει σε συμφωνία με το δημοτικό συμβούλιο και με τους κατοίκους της γειτονιάς Les Corts για να μπορέσει να παρατείνει το ωράριο των εργασιών, το οποίο θα είναι πλέον 24 ώρες την ημέρα.

Φυσικά, με κάποιες προϋποθέσεις και περιορισμούς. Τη νύχτα, η εργασία μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο σε εσωτερικούς χώρους και χωρίς θόρυβο. Τα Σαββατοκύριακα δεν θα υπάρχει δραστηριότητα στις εγκαταστάσεις της Μπάρτσα, όπως συμβαίνει σήμερα. Τα τρία μέρη κατέληξαν σε αυτή τη συμφωνία σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε αργά το απόγευμα της Τρίτης.

Μία ακόμα ευχάριστη είδηση, λοιπόν, για την «Μπάρτσα», που προσπαθεί να συντομεύσει τις προθεσμίες και να τηρήσει τις υποσχέσεις του προέδρου της Τζουάν Λαπόρτα.

Η σκέψη των ανθρώπων του συλλόγου είναι να μπορέσει η ομάδα να δώσει έναν αγώνα πριν το τέλος του 2024 με περιορισμένη έστω χωρητικότητα. Δεν θα είναι δηλαδή σε πρώτη φάση των 64.000 θεατών.

Αγγελική Παντερή: Ποια είναι η Ροδίτισσα ποδοσφαιρίστρια που θα δοκιμαστεί από την Μπαρτσελόνα
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

11:28 - 11.09.2024

Αγγελική Παντερή: Ποια είναι η Ροδίτισσα ποδοσφαιρίστρια που θα δοκιμαστεί από την Μπαρτσελόνα

Η 18χρονη Ροδίτισσα μπακ - χαφ, Αγγελική Παντερή έχει μπροστά της μία πολύ μεγάλη ευκαιρία, καθώς θα δοκιμαστεί από την Μπαρτσελόνα τον προσεχή Δεκέμβρη, ούσα η πρώτη Ελληνίδα που θα ζήσει αυτή την εμπειρία.

«Δεν θέλουμε να ορίσουμε ημερομηνίες, γιατί μπορεί να συμβεί αργότερα και να μας χαρακτηρίσουν ανακόλουθους. Μπορεί, ωστόσο, να συμβεί και νωρίτερα. Αυτό είναι ήδη πραγματικότητα, απλά πρέπει να επισκεφτούμε το γήπεδο. Παρά τα εμπόδια, πιστεύω ότι μέχρι το τέλος του χρόνου θα μπορέσουμε να επιστρέψουμε. Αυτό διατηρεί τον ενθουσιασμό μας», είχε τονίσει ο Λαπόρτα πριν λίγες μέρες.