Η μεγάλη επιστροφή του Γκάβι μετά από έναν χρόνο απουσίας
i

©imago

Η μεγάλη επιστροφή του Γκάβι μετά από έναν χρόνο απουσίας

Νεφέλη Μπισμπίκη 15:50 - 20.10.2024 / Ανανεώθηκε: 15:51 - 20.10.2024

Την πιο ευχάριστη είδηση ανακοίνωσε η Μπαρτσελόνα και αυτή δεν είναι άλλη, από την μεγάλη επιστροφή του Γκάβι μετά από έναν χρόνο, λόγω του σοβαρού τραυματισμού του.

Η σκληρή δουλειά αλλά και η υπομονή του Γκάβι έναν ολόκληρο χρόνο, μετά τον σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο άξιζαν τον κόπο, καθώς ήρθε η ώρα να επιστρέψει και πάλι στον αγωνιστικό χώρο. Ήταν 19 Νοεμβρίου του 2023, στον αγώνα Ισπανία-Γεωργία, όταν ο 20χρονος Ισπανός υπέστη ρήξη του πρόσθιου χιαστού συνδέσμου στο δεξί γόνατο και τα νέα δεν ήταν καλά, αφού ο νεαρός παίκτης της Μπαρτσελόνα έπρεπε να μείνει εκτός για πολύ καιρό μετά το χειρουργείο.

Ίσως πέρασε τις πιο δύσκολες στιγμές όλον αυτόν τον καιρό κατά τη διαδικασία ανάρρωσης, αλλά όλα τα άσχημα κάποτε τελειώνουν και έρχονται οι καλές μέρες. Μία τέτοια μέρα είναι και η σημερινή, με την Μπαρτσελόνα να συμπεριλαμβάνει στην αποστολή της τον Γκάβι, έναν από τους πιο ποιοτικούς νεαρούς παίκτες της ομάδας.

Στο εντός έδρας ματς, οι «μπλαουγκράνα» θα υποδεχθούν το βράδυ της Κυριακής την Σεβίλλη, για την 10η αγωνιστική μέρα στη La Liga, ενώ πέρα από τον Γκάβι, στην λίστα του Χάνσι Φλικ, κάνει ντεμπούτο και ο νέος τερματοφύλακας, Βόιτσεχ Στσένσνι. Η Ρεάλ Μαδρίτης, κατάφερε να φτάσει στην βαθμολογία την Μπαρτσελόνα και το μόνο που θέλει ο Γερμανός προπονητής, είναι να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις, καθώς από το ξεκίνημα της σεζόν έχουν σημειώσει μόνο μία ήττα στο Ισπανικό πρωτάθλημα από την Οσασούνα.