Η Μπαρτσελόνα πλήρωσε 148 εκατομμύρια ευρώ για τον Ντεμπελέ

Ουσμάν Ντεμπελέ - Φωτ. IMAGO

Η Μπαρτσελόνα πλήρωσε 148 εκατομμύρια ευρώ για τον Ντεμπελέ

Κώστας Τόπας 10:42 - 12.09.2024 / Ανανεώθηκε: 10:42 - 12.09.2024

Η γερμανική εφημερίδα «Bild» αποκάλυψε ότι η Μπαρτσελόνα έχει πληρώσει όλα τα μπόνους για τον Ντεμπελέ, για τον οποίο αρχικά πλήρωσε 105 εκατομμύρια για να καταλήξει να βγάλει από τα ταμεία της 148 εκατομμύρια ευρώ!

Η υπογραφή του Ουσμάν Ντεμπελέ ήταν μια από τις πιο αμφιλεγόμενες επιχειρήσεις υπό την εντολή του Χοσέπ Μαρία Μπαρτομέου. Η αποχώρηση του Νεϊμάρ στην Παρί Σεν Ζερμέν ανάγκασε μια προσπάθεια να ενσωματωθεί ένας άλλος ανισόρροπος ποδοσφαιριστής, αν και ο χρόνος του στην Μπάρτσα χαρακτηρίστηκε από την παρατυπία του.

Το κόστος της υπογραφής του ήταν πάντα μεγάλο βάρος για εκείνον. Οι Καταλανοί πλήρωσαν στη Μπορούσια Ντόρτμουντ αρχικά 105 εκατομμύρια ευρώ, επιπλέον της προσθήκης ορισμένων μπόνους που τελικά πλήρωσαν οι Βεστφαλοί.

Ο Μέσι δεν δίστασε να ονομάσει τον καλύτερο παίκτη που έχει δει ποτέ του κι αυτός δεν είναι ο Κριστιάνο
REST OF THE WORLD

12:14 - 08.09.2024

Ο Μέσι δεν δίστασε να ονομάσει τον καλύτερο παίκτη που έχει δει ποτέ του κι αυτός δεν είναι ο Κριστιάνο

Ο Λιονέλ Μέσι ενώ έχει αγωνιστεί δίπλα σε μεγάλα ονόματα τόσο σε Μπαρτσελόνα όσο και Παρί Σεν Ζερμέν, κατονόμασε έναν ποδοσφαιριστή ως τον καλύτερο παίκτη του πλανήτη που δεν υπήρξε ποτέ συμπαίκτης του.

Σύμφωνα με πληροφορίες της γερμανικής εφημερίδας «Bild», που δημοσιεύει ο ειδικός της αγοράς, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η Μπάρτσα έχει ήδη πληρώσει όλα τα μπόνους και η επιχείρηση έκλεισε τελικά για 148 εκατομμύρια ευρώ. Ένα αστρονομικό ποσό, πριν από την πανδημία, και γι' αυτό σήμερα όλο ααυτό έχει επιβαρύνει πολύ τον σύλλογο.

Η Μπαρτσελόνα μπόρεσε να αποζημιώσει μέρος αυτού του ποσού την περασμένη σεζόν όταν ο παίκτης πήρε μεταγραφή στην Παρί Σεν Ζερμέν. Οι Παριζιάνοι πλήρωσαν 50 εκατομμύρια ευρώ για έναν παίκτη που άρεσε στον Τσάβι, αλλά ήταν δύσκολο να τον βάλουν στο σωστό δρόμο τόσο λόγω του χαρακτήρα του όσο και του αγωνιστικού του στιλ.

Στην Παρί Σεν Ζερμέν κέρδισε τη Ligue 1 την πρώτη χρονιά, αλλά συνετρίβη ξανά στο Champions League, χάνοντας από την πρώην ομάδα του, Ντόρτμουντ στα ημιτελικά. Αν και κατάφερε να αποκλείσει την Μπαρτσελόνα στα προημιτελικά, πετυχαίνοντας ένα γκολ, ο Ντεμπελέ δεν έχει καταφέρει να δικαιώσει τις προσδοκίες που είχαν πολλοί για εκείνον.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!