Η Μπαρτσελόνα απέκτησε τον Φαλ

Μαμαντού Μπάκε Φαλ

i

©Barcelona

Η Μπαρτσελόνα απέκτησε τον Φαλ

Κώστας Τόπας 12:13 - 23.07.2024 / Ανανεώθηκε: 12:13 - 23.07.2024

Η Μπαρτσελόνα επισημοποίησε τη συνέχεια του Σενεγαλέζου σέντερ μπακ, Μαμαντού Μπάκε Φαλ της θυγατρικής, ο οποίος θα υπογράψει μέχρι το 2026 συν δύο προαιρετικές σεζόν.

Ο Μαμαντού Μπάκε Φαλ, ένας 21χρονος Σενεγαλέζος σέντερ μπακ, ο οποίος αγωνίστηκε στη δεύτερη ομάδα της Μπαρτσελόνα αυτή τη σεζόν, θα συνεχίσει στις τάξεις του συλλόγου των «μπλαουγκράνα» μετά την επίσημη συμφωνία που ανακοινώθηκε αυτή τη Δευτέρα από την ομάδα με την Los Angeles FC.

Ο Φαλ θα υπογράψει συμβόλαιο με τους Καταλανούς μέχρι το 2026, με δυνατότητα επέκτασης για δύο ακόμη προαιρετικές σεζόν. Μια μέρα μετά την επίσημη επιβεβαίωση της αποχώρησης του προπονητή της δεύτερης ομάδας της Μπάρτσα, Ράφα Μάρκες, στο τεχνικό επιτελείο της εθνικής ομάδας του Μεξικού, η Μπάρτσα απέκτησε μια υπογραφή που την ενδιέφερε αφού ήταν πολύ ικανοποιημένη από την απόδοση του Φαλ τη σεζόν 2023-24.

Σε εκείνη την αρχική σεζόν με την δεύτερη ομάδα της Μπαρτσελόνα, ο 21χρονος πέρασε επίσης λίγο χρόνο χωρίς να παίξει λόγω της καθυστέρησης στην επεξεργασία του φακέλου της ομοσπονδίας του. Στη σύμβαση δανεισμού που έκλεισε το προηγούμενο καλοκαίρι, η Μπάρτσα είχε οψιόν αγοράς 4 εκατομμυρίων ευρώ. 

Σε ηλικία 21 ετών, η ποιότητά του στην άμυνα και η συγκέντρωσή του να νικάει αντιπάλους στον αέρα τον έκαναν μια πολύ ενδιαφέρουσα προσθήκη που μπορεί να γίνει αποτελεσματική στο άμεσο μέλλον για την ομάδα της Μπαρτσελόνα.