Μπαρτσελόνα και Τσέλσι παίζουν για το πρώτο εισιτήριο του τελικού του Champions League Γυναικών στην επιστροφή της Πουτέγιας

Μπαρτσελόνα

i

Μπαρτσελόνα/ ©Photo by Joan Valls/ Urbanandsport/Nur Photo via Getty Images

Μπαρτσελόνα και Τσέλσι παίζουν για το πρώτο εισιτήριο του τελικού του Champions League Γυναικών στην επιστροφή της Πουτέγιας

Ελένη Ανδρικοπούλου 11:38 - 27.04.2023 / Ανανεώθηκε: 16:48 - 14.08.2024

Η Μπαρτσελόνα υποδέχεται την Τσέλσι στη ρεβάνς του 0-1 στο Λονδίνο και θέλει να «σφραγίσει» την πρόκριση στον τελικό του Champions League Γυναικών. Στην αποστολή των «μπλαουγκράνα» η Αλέξια Πουτέγιας σχεδόν ένα χρόνο μετά τον σοβαρό τραυματισμό της.

Η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί την Τσέλσι στο «Καμπ Νου» το βράδυ της Πέμπτης (27/4, 19:45) στο δεύτερο μεταξύ τους ματς στην ημιτελική φάση του Champions League Γυναικών. Οι «μπλαουγκράνα» είχαν επικρατήσει στον πρώτο αγώνα στο Λονδίνο με 1-0 χάρη στο πολύ όμορφο γκολ της Κάρολιν Γκράχαμ Χάνσεν. 

Στην αποστολή της Μπαρτσελόνα συμπεριλήφθη για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό της τον περασμένο Ιούλιο, η νικήτρια της Χρυσής Μπάλας Αλέξια Πουτέγιας. Θυμίζουμε ότι η Ισπανίδα σταρ είχε κάνει επέμβαση μετά τη ρήξη χιαστού και επιστρέφει στη δράση μετά από 295 μέρες! Πλήγμα για τις φιλοξενούμενες ο τραυματισμός της βασικής μπακ Λούσι Μπρονζ, που έκανε επέμβαση στο γόνατο και δε θα μπορέσει να αγωνιστεί στην αποψινή κρίσιμη αναμέτρηση. 

Το αεροπλάνο της γυναικείας ομάδας της Άρσεναλ τυλίχθηκε στις φλόγες
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

13:08 - 25.04.2023

Το αεροπλάνο της γυναικείας ομάδας της Άρσεναλ τυλίχθηκε στις φλόγες

Η γυναικεία ομάδα της Άρσεναλ αναγκάστηκε να παρατείνει την παραμονή της στη Γερμανία μετά τη σύγκρουσή της στο Champions League με τη Βόλφσμπουργκ, καθώς το αεροπλάνο της τυλίχθηκε στις φλόγες όταν επρόκειτο να απογειωθεί.

Να αναφέρουμε επίσης πως η Μπαρτσελόνα είναι αήττητη σε 18 ματς Champions League στην έδρα της. Από την άλλη η Τσέλσι μετρά τρεις νίκες και μία ισοπαλία εκτός έδρας στη διοργάνωση τη φετινή σεζόν. Η νικήτρια του ζευγαριού στον τελικό της 3ης Ιουνίου στο Αϊντχόφεν θα αντιμετωπίσει την νικήτρια του ζευγαριού Βόλφσμπουργκ - Άρσεναλ. 

Tags: