Ο Χάνσι Φλίκ προπονητής του μήνα στην La Liga

Χάνσι Φλικ

i

©Barcelona

Ο Χάνσι Φλίκ προπονητής του μήνα στην La Liga

Νεφέλη Μπισμπίκη 18:31 - 09.09.2024

Το πως να ξεκινήσει ιδανικά μια ομάδα την σεζόν, θα μπορούσε να το αναλύσει άνετα ο Χάνσι Φλικ , ο οποίος αναδείχθηκε ως ο προπονητής του μήνα.

Η Μπαρτσελόνα φαίνεται πως μετά την αποχώρηση του Τσάβι από τον πάγκο, έκανε την πιο σωστή επιλογή.

Ο Χάνσι Φλικ είναι αυτό που χρειάζονταν οι «μπλαουγκράνα», αφού πραγματοποίησε το τέλειο ξεκίνημα κάνοντας το 4/4 στην La Liga. O Γερμανός τα έκανε όλα σωστά, εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τις δυνατότητες της ομάδας του , ρίσκαρε ακόμα δίνοντας αγωνιστικά λεπτά σε παίκτες οι οποίοι προέρχονταν από την Μασία και έτσι ανέβασε την Μπαρτσελόνα στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του πρωταθλήματος, αφήνοντας πίσω την Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Μέσι δεν δίστασε να ονομάσει τον καλύτερο παίκτη που έχει δει ποτέ του κι αυτός δεν είναι ο Κριστιάνο
REST OF THE WORLD

12:14 - 08.09.2024

Ο Μέσι δεν δίστασε να ονομάσει τον καλύτερο παίκτη που έχει δει ποτέ του κι αυτός δεν είναι ο Κριστιάνο

Ο Λιονέλ Μέσι ενώ έχει αγωνιστεί δίπλα σε μεγάλα ονόματα τόσο σε Μπαρτσελόνα όσο και Παρί Σεν Ζερμέν, κατονόμασε έναν ποδοσφαιριστή ως τον καλύτερο παίκτη του πλανήτη που δεν υπήρξε ποτέ συμπαίκτης του.

Οι Βαλένθια, Αθλέτικ Μπιλμπάο, Ράγιο Βαγεκάνο και Βαγιαδολίδ, πέρασαν από τον δρόμο της Μπαρτσελόνα , με τους Καταλανούς να πετυχαίνουν συνολικά στους τέσσερις αυτούς, αγώνες 13 γκολ.

Η όχι και τόσο καλά οικονομικά Μπαρτσελόνα, έφερε στον πάγκο έναν προπονητή που έχει δώσει άλλον αέρα στην ομάδα και μέχρι στιγμής της βγήκε σε καλό, κάτι που φυσικά αναγνώρισαν στην La Liga.