Ετοιμη να τα σαρώσει όλα η Μπαρτσελόνα: Μετά τον Όλμο κλείνει και τον Νίκο Γουίλιαμς

Νίκο Γουίλιαμς & Λαμίν Γιαμάλ

i

©Intime

Ετοιμη να τα σαρώσει όλα η Μπαρτσελόνα: Μετά τον Όλμο κλείνει και τον Νίκο Γουίλιαμς

Κώστας Τόπας 10:56 - 20.07.2024 / Ανανεώθηκε: 10:58 - 20.07.2024

Η Μπαρτσελόνα ελπίζει σύντομα να λάβει θετική απάντηση από τον Νίκο Γουίλιαμς, έχοντας πάντα σε ανοικτή γραμμή την υπόθεση με τον Ντάνι Όλμο.

Η Μπαρτσελόνα έχει ξεκινήσει να κάνει δυνατές κινήσεις στο μεταγραφικό παζάρι. Οι Καταλανοί έχουν υποβάλει πρόταση για συμβόλαιο στον Ντάνι Όλμο αν και προτεραιότητά τους είναι να κλείσουν πρώτα την υπογραφή του Νίκο Γουίλιαμς. Δύο ποδοσφαιριστές οι οποίοι έλαμψαν στα γήπεδα της Γερμανίας με την Ισπανία για το Euro 2024.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, ο αθλητικός διευθυντής Ντέκο συναντήθηκε με τον ατζέντη του Γουίλιαμς για να συζητήσουν την πρόταση συμβολαίου που βρίσκεται στο τραπέζι για τον 21χρονο εξτρέμ. 

Στην Ισπανία έριξαν φως στην υπόθεση, δηλώνοντας ότι ο μισθός που προσφέρεται θα αυξηθεί με την πάροδο του χρόνου – παρόμοια με τη συμφωνία με τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. Οι «μπλαουγκράνα» αναμένουν ανταπόκριση πολύ σύντομα, παρά το γεγονός ότι ο Νίκο Γουίλιαμς βρίσκεται σε διακοπές μέχρι τις 11 Αυγούστου.

Επιπλέον, η Μπαρτσελόνα λέγεται ότι έχει τα χρήματα έτοιμα για να πληρώσει τη ρήτρα αποδέσμευσης των 58 εκατομμυρίων ευρώ του Νίκο Γουίλιαμς από τη Μπιλμπάο. Μόλις συμφωνηθούν οι προσωπικοί όροι, σκοπεύουν να πατήσουν τη σκανδάλη και να ειδοποιήσουν τη La Liga για την πρόθεσή τους να ενεργοποιήσουν τη σχετική ρήτρα.

Η Μπαρτσελόνα θέλει να ξεκινήσει να διαμορφώνει την τελική της ενδεκάδα για τη σεζόν 2024-25 το συντομότερο δυνατό, γι' αυτό και ελπίζει στην απάντηση της Ουίλιαμς στο πολύ άμεσο μέλλον. Εάν οι άνθρωποι των «μπλαουγκράνα» λάβουν καταφατική απάντηση, τότε ο Χάνσι Φλικ θα έχει στη διάθεσή του έναν από τους πολυτιμότερους ποδοσφαιριστές του Euro 2024.