Η ομάδα γυναικών της Μπαρτσελόνα διέλυσε με 7-0 τη Λεβάντε και σήκωσε το Σούπερ Καπ Ισπανίας
i

© PrtScr

Η ομάδα γυναικών της Μπαρτσελόνα διέλυσε με 7-0 τη Λεβάντε και σήκωσε το Σούπερ Καπ Ισπανίας

Γιάννης Λιβανός • 08:57 - 21.01.2024 / Ανανεώθηκε: 09:04 - 21.01.2024

Την «αυτοκρατορία» της στο ισπανικό ποδόσφαιρο επιβεβαίωσε για άλλη μία φορά η ομάδα γυναικών της Μπαρτσελόνα, «σκορπώντας» με 7-0 τη Λεβάντε στον τελικό του Σούπερ Καπ.

Άλλη μία κούπα στην τροπαιοθήκη της  Μπαρτσελόνα. Η ομάδα γυναικών των «μπλαουγκράνα» απέδειξε για άλλη μία φορά την κυριαρχία της στο ποδόσφαιρο της Ισπανίας, αφού νίκησε με 7-0 στον τελικό τη Λεβάντε και κατέκτησε για τέταρτη φορά το εν λόγω τρόπαιο! Η συγκεκριμένη κούπα είναι και η τρίτη διαδοχική που σηκώνουν οι Καταλανές.

Η Μπαρτσελόνα ξεκίνησε πάρα πολύ δυνατά τον αγώνα με την Παραγιουέλο να ανοίγει το σκορ μόλις στο 12ο λεπτό. Ακολούθησε ένα εκρηκτικό δεκάλεπτο, στο οποίο οι παίκτριες «των μπλαουγκράνα» καθάρισαν το παιχνίδι νωρίς-νωρίς, με την Γκράχαμ να σκοράρει δις και την Μπατλέ άλλη μία για το 4-0 στο 36’. Το ημίχρονο έκλεισε με την Παραγιουέλο να πετυχαίνει το δεύτερο προσωπικό της τέρμα.

Το ματς μετά την ανάπαυλα είχε διαδικαστικό χαρακτήρα. Η Μπαρτσελόνα σημείωσε άλλα δύο γκολ και μετά «έβαλε φρένο». Συγκεκριμένα η Γράχαμ στο 54' έκανε το 6-0, πραγματοποιώντας έτσι χατ τρικ. Τρία λεπτά μετά η Μπονματί ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 7-0 ολοκληρώνοντας με αυτόν τον τρόπο τη «συντριβή» της Λεβάντε. Κάπως έτσι η Μπαρτσελόνα κατέκτησε και μάλιστα με εμφατικό τρόπο άλλο ένα τρόπαιο.