Ο Γιαμάλ ένιωσε την οργή του Φλικ μετά από παραβίαση ενός κανονισμού στη Μπαρτσελόνα

Χάνσι Φλικ - Γιαμάλ

Ο Γιαμάλ ένιωσε την οργή του Φλικ μετά από παραβίαση ενός κανονισμού στη Μπαρτσελόνα

Κώστας Τόπας 10:07 - 04.09.2024

Ο Λαμίν Γιαμάλ φέρεται να παραβίασε έναν από τους κανονισμούς του Χάνσι Φλικ στη Μπαρτσελόνα.

Ο Λαμίν Γιαμάλ έκανε το επαγγελματικό του ντεμπούτο για την Μπαρτσελόνα την περασμένη σεζόν, αλλά ήταν κατά τη διάρκεια του Euro 2024 νωρίτερα αυτό το καλοκαίρι που έλαμψε ο Ισπανός μεσοεπιθετικός των «μπλαουγκράνα».

Ο έφηβος - που έκλεισε τα 17 μια μέρα πριν η Ισπανία νικήσει την Αγγλία στον τελικό - ξεχώρισε στη διοργάνωση με τις συναρπαστικές του εμφανίσεις, που πέτυχε ένα γκολ και τέσσερις ασίστ. Δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι ο Γιαμάλ τελείωσε την περασμένη σεζόν ως αγόρι και ξεκίνησε τη σημερινή ως άντρας, ένας από τα πιο «καυτά» ταλέντα στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Ωστόσο, ο Χάνσι Φλικ δεν θέλει να πάρουν αέρα τα μυαλά του Γιαμάλ κι αυτό φρόντισε να του το ξεκαθαρίσει με αυστηρό τρόπο. Ο Γερμανός προπονητής, ο οποίος αντικατέστησε τον Τσάβι το καλοκαίρι, είναι γνωστός για την προσιτότητα και την αγάπη του στους παίκτες.

Ωστόσο, ο πρώην προπονητής της Μπάγερν Μονάχου και της Γερμανίας δεν διστάζει να χρησιμοποιήσει ορισμένους αυστηρούς κανονισμούς που έχει θέσει ο ίδιος στην ομάδα της Μπαρτσελόνα. Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα «Mundo Deportivo», ο Γιαμάλ ένιωσε την οργή του Φλικ όταν έφτασε αργά σε μια πρωινή προπόνηση κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, επειδή κοιμήθηκε υπερβολικά πολύ.

Ετσι, έπειτα από... εντολή του Φλικ, Γιαμάλ «τιμωρήθηκε» με φατούρο από τους υπόλοιπους συμπαίκτες του. Ο Γερμανός τεχνικός σημείωσε μεγάλο αντίκτυπο από τότε που ανέλαβε την κορυφαία θέση στη Μπάρτσα αυτό το καλοκαίρι, με τους παίκτες του να φαίνονται πολύ πιο ευκρινείς και σε φόρμα από την περασμένη σεζόν.

Οι «μπλαουγκράνα» έχουν τέσσερις βαθμούς στην κορυφή της La Liga αφού κέρδισαν και τα τέσσερα εναρκτήρια παιχνίδια τους. Η ομάδα του Φλικ έχει νικήσει την Μπιλμπάο, τη Βαλένθια, τη Ράγιο Βαγιεκάνο και τη Βαγιαδολίδ.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!