Ο γιος του Ροναλντίνιο είναι αριστεροπόδαρος, παίζει δεξί εξτρέμ και προσπαθεί να ντριπλάρει σαν τον μπαμπά του (vid)

Ο γιος του Ροναλντίνιο είναι αριστεροπόδαρος, παίζει δεξί εξτρέμ και προσπαθεί να ντριπλάρει σαν τον μπαμπά του (vid)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 15:11 - 06.04.2023 / Ανανεώθηκε: 17:20 - 14.08.2024

Ο γιος του Ροναλντίνιο, Ζοάο Μέντες, αγωνίστηκε για πρώτη φορά με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα στο Mediterranean International Cup κι όπως διαπιστώνουμε από τα βίντεο, «το μήλο έπεσε κάτω από τη μηλιά».

Ο γιος του Ροναλντίνιο, Ζοάο Μέντες έκανε την πρώτη του συμμετοχή στις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα. Το ταλέντο του 18χρονου αθλητή ανάγκασε τον πρόεδρο του συλλόγου, Τζουάν Λαπόρτα να του κάνει επαγγελματικό συμβόλαιο, με σκοπό ο μικρός να ακολουθήσει τα χνάρια του πατέρα του.

Πριν λίγους μήνες, ο Μέντες ξεκίνησε να κάνει δοκιμαστικές προπονήσεις με την ομάδα, μέχρι που ήρθε η επίσημη πρόταση από τη διοίκηση για συμβόλαιο με την Μπαρτσελόνα.

Ο 18χρονος προηγουμένως αγωνιζόταν με την Κρουζέιρο, ομάδα της Serie B στη Βραζιλία, ενώ πλέον όπως αναφέρει το ESPN το συμβόλαιό του με τον ισπανικό σύλλογο έχει διάρκεια μέχρι το καλοκαίρι του 2024.

Τις τελευταίες ώρες, στα social media έχουν κυκλοφορήσει αρκετά βίντεο με τα στιγμιότυπα του Ζοάο Μέντες, ο οποίος έκανε το ντεμπούτο του με τους «μπλαουγκράνα». Όπως φαίνεται η φράση «το μήλο έπεσε κάτω από τη μηλιά» στη προκειμένη περίπτωση του Ροναλντίνιο, ισχύει και με το παραπάνω.

Τέλος, να θυμίσουμε πως ο Βραζιλιάνος σταρ και πρώην ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα, αγωνίστηκε στο σύλλογο για πέντε σεζόν, από το 2003 μέχρι το 2008. Σε αυτήν την πενταετία σκόραρε πάνω από εκατό γκολ, ενώ επίσης κατέκτησε ένα Champions League και δύο πρωταθλήματα Ισπανίας.