Ο Λαπόρτα έξαλλος με Τσάβι για την χαλαρότητα μετά τις back-to-back ήττες

Τσάβι & Τζουάν Λαπόρτα

i

©Photo by Pedro Salado/Quality Sport Images/Getty Images/Ideal Images

Ο Λαπόρτα έξαλλος με Τσάβι για την χαλαρότητα μετά τις back-to-back ήττες

Κώστας Τόπας 11:09 - 16.12.2023 / Ανανεώθηκε: 11:15 - 14.08.2024

Ο ισχυρός άνδρας της Μπαρτσελόνα, Τζουάν Λαπόρτα είναι έξαλλος με τις τελευταίες αποφάσεις του Τσάβι, ο οποίος βρίσκεται στο επίκεντρο λόγω των επιλογών του στα παιχνίδια με Χιρόνα κι Αντβέρπ.

Δεν είναι η πρώτη, ούτε η δεύτερη ούτε η τρίτη φορά που ο Τζουάν Λαπόρτα εμφανίζεται εκνευρισμένος μετά από μια ήττα της Μπαρτσελόνα ή ένα κακό παιχνίδι. Στην Ισπανία όλοι γνωρίζουν τη διαχυτικότητα του και το πάθος με το οποίο ζει τους αγώνες. Αυτό τον οδηγεί μερικές φορές να κάνει σχόλια τα οποία κριτικάρονται από τα ισπανικά Μέσα.

Αυτή τη φορά, ο ισχυρός άνδρας των «μπλαουγκράνα» έγινε έξαλλος μετά από μία σειρά γεγονότων. Οχι μόνο επειδή δεν κατάλαβε τους λόγους για τους οποίους ο Τσάβι ήθελε να ξεκουράσει ορισμένους παίκτες ενόψει Αντβέρπ, μετά την βαριά ήττα με 4-2 από την Χιρόνα την περασμένη αγωνιστική στη La Liga

«Τζακ ποτ» για Ρεάλ και Μπαρτσελόνα σε περίπτωση δικαίωσης για τη Super League: Θα λάβουν μέχρι και 1 δισ. ευρώ!
LA LIGA

10:39 - 16.12.2023

«Τζακ ποτ» για Ρεάλ και Μπαρτσελόνα σε περίπτωση δικαίωσης για τη Super League: Θα λάβουν μέχρι και 1 δισ. ευρώ!

Στις 21 Δεκεμβρίου, το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο θα εκδώσει την ετυμηγορία του σχετικά με τη νομιμότητα του μονοπωλίου της UEFA στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Σε περίπτωση ευνοϊκής απόφασης, το σχέδιο της Super League θα μπορούσε να πάρει σάρκα και οστά και να επιτρέψει στην Μπαρτσελόνα και τη Ρεάλ Μαδρίτης να γεμίσουν τα ταμεία τους με ένα δισεκατομμύριο ευρώ, η κάθε μία!

Αλλά επίσης για το γεγονός ότι ο Τσάβι είχε δώσει στην ομάδα δύο μέρες ξεκούρασης μετά την ήττα με 2-1 από τη Ρεάλ Μαδρί στο Μοντζουίκ. Ο Λαπόρτα θέλει να είναι ξεκάθαρο ότι όταν χάνεις, και ανάλογα με το πώς χάνεις, υπάρχουν συνέπειες.