Ο Νίκο Γουίλιαμς κάνει τεράστια «στροφή» για το μέλλον του - Σε ποια ομάδα είπε το «ναι»

Νίκο Γουίλιαμς

Ο Νίκο Γουίλιαμς κάνει τεράστια «στροφή» για το μέλλον του - Σε ποια ομάδα είπε το «ναι»

Κώστας Τόπας 09:31 - 12.08.2024 / Ανανεώθηκε: 09:31 - 12.08.2024

Ο Νίκο Γουίλιαμς έκανε μια τεράστια ανατροπή στο μέλλον του και φαίνεται έτοιμος να σφραγίσει μια καλοκαιρινή αλλαγή.

Μια συγκλονιστική επίδειξη στον θρίαμβο της Ισπανίας στο Euro 2024 στη Γερμανία είδε τον Νίκο Γουίλιαμς να γίνεται ένας άνθρωπος περιζήτητος στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο.

Μια ρήτρα αποδέσμευσης 50 εκατομμυρίων ευρώ τον έκανε ακόμα πιο ελκυστικό για ενδιαφερόμενες ομάδες όπως η Τσέλσιη Άρσεναλη Μπαρτσελόνα και η Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο συμπαίκτης του στην Ισπανία και θαυματουργό παιδί της Μπάρτσα, Λαμίν Γιαμάλ, έκανε ό,τι μπορούσε για να προσπαθήσει να πείσει τον Γουίλιαμς να έρθει μαζί του στους «μπλαουγκράνα». Αλλά στα τέλη Ιουλίου, αναφέρθηκε ότι ο Ισπανός εξτρέμ είχε πάρει την απόφασή του και επέλεξε να παραμείνει στη Μπιλμπάο για τη νέα σεζόν στη La Liga.

Ωστόσο, όπως αναφέρουν στην Ισπανία, ο Νίκο Γουίλιαμς έχει αλλάξει γνώμη. Επικαλούμενος πηγές προσκείμενες στον σύλλογο, αναφέρει ότι ο νεαρός εξτρέμ είπε στην Μπαρτσελόνα ότι θέλει να ενταχθεί στο δυναμικό της αυτό το καλοκαίρι.

Υπάρχουν ακόμη εμπόδια που πρέπει να ξεπεραστούν για την εξασφάλιση της υπογραφής του Γουίλιαμς, ειδικά το γεγονός ότι αυτή τη στιγμή οι Καταλανοι δεν έχουν τα οικονομικά για να καλύψουν τη ρήτρα αποδέσμευσής του.

Η Μπάρτσα ελπίζει ότι θα μπορέσει να μαζέψει τα απαραίτητα κεφάλαια την επόμενη εβδομάδα και να ολοκληρώσει τη συμφωνία. Η ομάδα του Φλικ μπόρεσε να αποκτήσει έναν ακόμη από τους κορυφαίους στόχους της, τον Ντάνι Όλμο, έναντι 51 εκατομμυρίων ευρώ από τη Λειψία.

Ο Όλμο υπέγραψε εξαετές συμβόλαιο για να γίνει η πρώτη απόκτηση του συλλόγου το καλοκαίρι και τώρα έχει ρήτρα αποδέσμευσης 500 εκατομμυρίων ευρώ στη συμφωνία του.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!