Ο Ντάνι Όλμο αποκάλυψε το πραγματικό νόημα πίσω από τον πανηγυρισμό του με το «ρολόι» (vid)

Ο Ντάνι Όλμο πανηγυρίζει το πρώτο του γκολ με την Μπαρτσελόνα

Ο Ντάνι Όλμο αποκάλυψε το πραγματικό νόημα πίσω από τον πανηγυρισμό του με το «ρολόι» (vid)

Κώστας Τόπας 13:16 - 28.08.2024 / Ανανεώθηκε: 13:19 - 28.08.2024

Ο Ντάνι Όλμο εξήγησε τον λόγο πίσω από τον πανηγυρισμό του, μετά το παρθενικό γκολ που σημείωσε με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα.

Πρώην παίκτης της ακαδημίας της Λα Μάσια, ο Ντάνι Όλμο επέστρεψε στη Μπαρτσελόνα με μια συμφωνία 51 εκατομμυρίων ευρώ μετά από μια εκπληκτική πορεία με την εθνική Ισπανίας, στα γήπεδα της Γερμανίας για το Euro 2024.

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός υπέγραψε εξαετές συμβόλαιο με την Μπάρτσα και πήρε τη φανέλα Νο. 20, αλλά ο σύλλογος αρχικά δεν μπόρεσε να τον εγγράψει λόγω οικονομικών περιορισμών. Η αποδέσμευση τριών παικτών δεν έκανε τη διαφορά, αλλά η ομάδα του Χάνσι Φλικ μπόρεσε να εκμεταλλευτεί ένα κενό λόγω του τραυματισμού του Αντρέας Κρίστενσεν, επιτρέποντας την εγγραφή του.

Ο Όλμο έκανε το ντεμπούτο του για την καταλανική ομάδα ως αλλαγή την Τρίτη (27/08) κόντρα στη Ράγιο Βαγιεκάνο. Ήρθε από τον πάγκο για να αντικαταστήσει τον Φεράν Τόρες στο ημίχρονο όταν η ομάδα του ήταν πίσω στο σκορ.

Ο Όλμο σημείωσε το νικητήριο γκολ στο 82ο λεπτό για να διατηρήσει το τέλειο ξεκίνημα της ομάδας του Χάνσι Φλικ στη σεζόν. Και αφού βρήκε τα δίχτυα με σουτ που επιχείρησε με το αριστερό του πόδι, ο Όλμο πανηγύρισε δείχνοντας ένα... φανταστικό ρολόι σε μια χειρονομία που σχετίζεται με το χρόνο.

Το έκανε και για τα τρία τέρματα που πέτυχε στο Euro, στον δρόμο προς την κατάκτηση του τροπαίου με την Ισπανία. Όμως ο Όλμο επιβεβαίωσε ότι η γιορτή του είναι ένας φόρος τιμής στον αστέρα του ΝΒΑ, Ντέμιαν Λίλαρντ, ο οποίος παίζει για τους Μιλγουόκι Μπακς.

Ο πανηγυρισμός είναι γνωστός ως «Dame Time», με τον Λίλαρντ να τον κάνει κάθε φορά που σκοράρει.

«Υπάρχει ένας παίκτης που μου αρέσει πολύ στο μπάσκετ του NBA, ο Λίλαρντ και κάνει αυτόν τον πανηγυρισμό όταν σκοράρει σημαντικά καλάθια και μου αρέσει πολύ και το έχω πάρει κι εγώ στο ποδόσφαιρο», ανέφερε χαρακτηριστικά στη Mundo Deportivo ο Ντάνι Όλμο μετά το τέλος του αγώνα.

Ο επίσημος λογαριασμός των Μπακς στο X αντέδρασε στον πανηγυρισμού του αστέρα των «μπλαουγκράνα», παραθέτοντας την ανάρτηση του Όλμο και γράφοντας: «Το Dame Time είναι διεθνής».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!