Ο Σέζνι ανακάλεσε την απόσυρσή του και υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο με τη Μπαρτσελόνα

Ο Βόιτσεχ Σέζνι - Φωτ. IMAGO

Ο Σέζνι ανακάλεσε την απόσυρσή του και υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο με τη Μπαρτσελόνα

Κώστας Τόπας 08:30 - 26.09.2024 / Ανανεώθηκε: 08:30 - 26.09.2024

Ο Βόιτσεχ Σέζνι αποφάσισε να ανακαλέσει την απόφασή του σχετικά με την απόσυρση από την ενεργό δράση και να υπογράψει στην Μπαρτσελόνα, προκειμένου να αντικαταστήσει το κενό του Μαρκ Τερ Στέγκεν, κάτω από τα γκολπόστ.

Στις 27 Αυγούστου, ο Βόιτσεχ Σέζνι αποσύρθηκε από την ενεργό δράση, αφού πέρασε επτά σεζόν στη Γιουβέντους. Ο Πολωνός ετοιμαζόταν να ζήσει ένα ήρεμο τέλος καλοκαιριού, αλλά τελικά τίποτα από αυτά. δεν συνέβησαν.

Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο ανακοίνωσε ότι ο 34χρονος τερματοφύλακας υπέγραψε συμβόλαιο με την Μπαρτσελόνα. Έτσι ο Πολωνός κίπερ, βγαίνει από τον «πάγο» και επιστρέφει για ένα χρόνο στους «μπλαουγκράνα». Πριν επισημοποιήσει την άφιξη του πρώην πορτιέρε της Άρσεναλ, ο Σέζνι θα πραγματοποιήσει ιατρικές εξετάσεις που θα γίνουν στην Ισπανία τις επόμενες ημέρες.

Αυτή είναι η «μυστική» ρήτρα που προϋποθέτει την μεταγραφή του Σέζνι στην Μπαρτσελόνα
LA LIGA

10:25 - 25.09.2024

Αυτή είναι η «μυστική» ρήτρα που προϋποθέτει την μεταγραφή του Σέζνι στην Μπαρτσελόνα

O Βόιτσεχ Σέζνι φαίνεται πως είναι έτοιμος να υπογράψει στη Μπαρτσελόνα, μετά τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη ο Μαρκ Τερ Στέγκεν. Ωστόσο, για να το κάνει αυτό θα πρέπει να ξεπεραστούν ορισμένα εμπόδια.

Αν το όνομα του Σέζνι επανήλθε πρόσφατα, είναι επειδή ο Μαρκ Τερ Στέγκεν τραυματίστηκε σοβαρά την περασμένη Κυριακή. Κατά τη μεγάλη νίκη της Μπάρτσα επί της Βιγιαρεάλ (5-1), ο Γερμανός τερματοφύλακας υπέστη πλήρη ρήξη τένοντα της επιγονατίδας και αναμένεται να χάσει το υπόλοιπο της σεζόν.

«Ελπίζω μόνο ο Μαρκ να αναρρώσει σύντομα, είναι καλός φίλος και σπουδαίος τερματοφύλακας και του εύχομαι τα καλύτερα. Αυτό είναι το μόνο πράγμα που μπορώ να σχολιάσω», ανέφερε ο Σέζνι στη «Mundo Deportivo».

Στην Καταλονία, ο πρώην τερματοφύλακας της Γιουβέντους έρχεται να καθιερωθεί ως νούμερο 1 κάτω από τα γκολπόστ. Εάν η Μπάρτσα έχει εμπιστοσύνη στον Ινάκι Πένια, προς το παρόν, ο Χάνσι Φλικ και το επιτελείο του ελπίζουν ότι η επισημοποίηση θα γίνει όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αν και θα πρέπει να αποδείξει ότι βρίσκεται σε καλή φόρμα, ο Σέζνι παραμένει διαθέτει μεγάλη εμπειρία, μιας και την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε σε 35 παιχνίδια στη Serie A, ενώ υπερασπίστηκε και την εστία της Πολωνίας στο Euro το περασμένο καλοκαίρι.