Ο Τσάβι «μανούριασε» με παίκτες της ερασιτεχνικής Μπαρμπάστρο (vid)

Τσάβι

i

PrtScr

Ο Τσάβι «μανούριασε» με παίκτες της ερασιτεχνικής Μπαρμπάστρο (vid)

Κώστας Τόπας 10:03 - 08.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:46 - 14.08.2024

Ο Τσάβι ήταν έξαλλος με την διαιτησία στον αγώνα με την Μπάρμπαστρος για το Copa Del Rey με αποτέλεσμα στο φινάλε να τα βάλει με τους παίκτες της αντίπαλης ομάδας.

Η Μπαρτσελόνα ίδρωσε για να κερδίσει τη Μπάρμπαστρος (3-2) στον τρίτο γύρο του Copa del Rey. Δυσαρεστημένος με τη διαιτησία, ο Τσάβι πήγε στον τέταρτο διαιτητή για να διαμαρτυρηθεί, μετά το τελευταίο σφύριγμα, και κατέληξε να σπρωχτεί από παίκτη από την αντίπαλη ομάδα, που αγωνίζεται στην ισπανική τέταρτη κατηγορία.

Στο βίντεο, είναι δυνατό να δείτε έναν παίκτη της Μπάρμπαστρος να σπρώχνει τον προπονητή των «μπλαουγκράνα», να ανεβάζει την ένταση και να οδηγεί τον πρώην Ισπανό μέσο να ανταλλάξει λίγα λόγια με τον εν λόγω παίκτη. Δευτερόλεπτα αργότερα, ο Τσάβι παραμένει στον αγωνιστικό χώρο και δίνει τα χέρια με έναν άλλο παίκτη, ο οποίος αφού ανταπέδωσε τη χειρονομία, βάζει το χέρι του στο στήθος του προπονητή και τον σπρώχνει.

Στην Ισπανία, γίνεται λόγος για τεράστια έλλειψη σεβασμού για έναν θρύλο του ποδοσφαίρου από αυτήν τη χώρα.

🔴Baladeros LIVE: «Χαμός» για τη διαιτησία στο Φάληρο, η «έκρηξη« Κούγια και η αντίδραση της ΑΕΚ

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!