Η Μπαρτσελόνα έχει 24 ώρες για να διεκδικήσει τον Κίεζα

Φωτ. IMAGO

Η Μπαρτσελόνα έχει 24 ώρες για να διεκδικήσει τον Κίεζα

Νεφέλη Μπισμπίκη • 14:11 - 27.08.2024 / Ανανεώθηκε: 14:18 - 27.08.2024

Η Μπαρτσελόνα, η Λίβερπουλ και Φεντερίκο Κιέζα στην μέση, ο οποίος δίνει μία μέρα ακόμα τους καταλανούς, για να αποφασίσει ποιος θα είναι ο επόμενός του σταθμός μετά την Γιουβέντους.

Η Μπαρτσελόνα το τελευταίο διάστημα φαίνεται πως βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Φεντερίκο Κιέζα, κάνοντας μάλιστα και επίσημη πρόταση στην Γιουβέντους, αλλά πέραν των δύσκολων οικονομικών συνθηκών της, εμφανίστηκε έτσι ξαφνικά και άλλος διεκδικητής μπροστά της.

Ο λόγος για την Λίβερπουλ, η οποία έχει μπει στο παιχνίδι των μεταγραφών και θέλει να κάνει τον Ιταλό δικό της. Μιας και η Γιουβέντους θέλει να απαλλαγεί από τον Κιέζα και ο Τιάγκο Μότα δεν τον έχει στο πλάνο του, οι «μπιανκονέρι» τον παραχωρούν μόλις για 15 εκατομμύρια ευρώ και οι «Reds» είναι διατεθειμένοι να τα δώσουν. Το σενάριο αυτό φαντάζει ιδανικό για τον 26χρονο εξτρέμ, ο οποίος δείχνει διαθέσιμος για να μετακομίσει από την Serie A στην Premier League.

Όλα αυτά μέχρι σήμερα, καθώς έγινε γνωστό πως ο Κιέζα και ο ατζέντης του, δίνουν το χρονικό περιθώριο μίας ημέρας στην Μπαρτσελόνα. Στην περίπτωση που δεν υπάρξει κάποια ενημέρωση από τους «μπλαουγκράνα», ο Ιταλός θα στρέψει το βλέμμα προς άλλους συλλόγους και πολύ πιθανόν η Λίβερπουλ να έρθει πρώτη στις επιλογές του.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!